Ponta: Antonescu poate fi candidat in cazul refacerii USL. Noi nu vom mai fi prieteni

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 23:32 4202 citiri

Liderul PNL, Crin Antonescu, ar putea fi in continuare candidatul USL la prezidentiale, daca aceasta alianta, in cazul in care va fi refacuta, va decide in acest sens, a declarat luni premierul Victor Ponta.

"Eu nu pun conditii PNL pentru refacerea USL", a precizat seful PSD, la Romania TV, adaugand ca, "daca asa decide USL", Antonescu va fi candidatul USL la prezidentiale.

Antonescu: Decizia lui Ponta de a candida la prezidentiale, luata cu mult inainte de ruperea USL

Ponta a mai spus ca, dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, va face primul pas pentru refacerea USL, care va fi posibila daca PNL nu va obtine 20% din voturi.

"USL traieste", pe afisele PSD lipite la Targu Jiu. Antonescu: "V-am spus ca fura"

Desi nu va cere indepartarea lui Antonescu din fruntea PNL, Ponta a mentionat ca nu va mai putea fi prieten cu acesta. Anterior, liderul PSD a declarat ca refacerea USL va fi posibila doar daca Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL.

Tariceanu: PNL reface USL sau cade in bratele lui Basescu

Ponta a recunoscut ca "epitelele" folosite de Antonescu la adresa sa - "mincinos, las si tradaror" il afecteaza intr-un mod stric uman si a precizat ca le-a mai auzit la presedintele Traian Basescu.

"Le cunosc de la Traian Basescu aceste epitete. Nu pot sa spun ca nu m-au afectat, strict uman", a spus Ponta, amintind ca a fost prieten de familie cu Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii