Ponta: Antonescu poate fi candidat in cazul refacerii USL. Noi nu vom mai fi prieteni

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 23:324066 citiri
Ponta: Antonescu poate fi candidat in cazul refacerii USL. Noi nu vom mai fi prieteni

Liderul PNL, Crin Antonescu, ar putea fi in continuare candidatul USL la prezidentiale, daca aceasta alianta, in cazul in care va fi refacuta, va decide in acest sens, a declarat luni premierul Victor Ponta.

"Eu nu pun conditii PNL pentru refacerea USL", a precizat seful PSD, la Romania TV, adaugand ca, "daca asa decide USL", Antonescu va fi candidatul USL la prezidentiale.

Antonescu: Decizia lui Ponta de a candida la prezidentiale, luata cu mult inainte de ruperea USL

Ponta a mai spus ca, dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, va face primul pas pentru refacerea USL, care va fi posibila daca PNL nu va obtine 20% din voturi.

"USL traieste", pe afisele PSD lipite la Targu Jiu. Antonescu: "V-am spus ca fura"

Desi nu va cere indepartarea lui Antonescu din fruntea PNL, Ponta a mentionat ca nu va mai putea fi prieten cu acesta. Anterior, liderul PSD a declarat ca refacerea USL va fi posibila doar daca Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL.

Tariceanu: PNL reface USL sau cade in bratele lui Basescu

Ponta a recunoscut ca "epitelele" folosite de Antonescu la adresa sa - "mincinos, las si tradaror" il afecteaza intr-un mod stric uman si a precizat ca le-a mai auzit la presedintele Traian Basescu.

"Le cunosc de la Traian Basescu aceste epitete. Nu pot sa spun ca nu m-au afectat, strict uman", a spus Ponta, amintind ca a fost prieten de familie cu Antonescu.

Comentarii