Ponta recunoaste: N-am votat niciodata cu Iliescu. In 2009 am votat cu Antonescu (Video)

Joi, 29 Mai 2014, ora 12:25 6422 citiri
Foto: victorponta.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, fost purtator de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, a afirmat ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana.

"In '90 am votat cu Ratiu, n-a iesit, in '92 am votat cu Constantinescu, n-a iesit, in '96 am votat cu domnul Constantinescu, a iesit. In 2000 am votat cu Isarescu, n-a iesit, in 2004 am votat cu Nastase, n-a castigat. In 2009 am votat mai intai cu Antonescu si apoi cu Mircea Geoana, n-a iesit.

PNL si PDL s-au aliat: Candidat unic la Presedintie

O sa merg si pe 2 si pe 16 noiembrie la vot. S-ar putea ca de data asta sa iasa cu cine votez eu", a declarat Victor Ponta, in cadrul intalnirii cu tineretul social democrat.

In urma rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare de duminica, partidele politice au inceput sa se repozitioneze in vederea scrutinului de la finalul lui 2014, pentru alegerea unui presedinte.

Astfel, PNL si PDL au initiat la inceputul saptamanii discutii pentru o posibila fuziune sau alianta electorala, pentru a propune un candidat comun al dreptei.

PSD-ul, care nu a ajuns la tinta de 40% din voturi, tine joi o serie de consultari cu responsabilii partidului, pentru a stabili o strategie in vederea alegerilor prezidentiale.

Ironii la adresa liberalilor

Premierul Victor Ponta a luat in deradere coalizarea partidelor de dreapta planuita de PNL si PDL, spunand despre liberali ca sunt "bigami".

"Foarte bine ca s-a facut. L-au scos la pensie mai devreme pe domnul Basescu. De abia au divortat de noi, ca s-au si casatorit cu PDL. Inima zburdalnica, domnul Antonescu", a comentat Victor Ponta intentia PNL si PDL de a se constitui intr-o singura mare forta de dreapta care sa propuna un singur candidat pentru alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului.

De ce fuzioneaza PNL cu PDL. Depasirea lui Traian Basescu

"Liberalii sunt bigami, n-au divortat de USL, inca nu au semnat cu PDL-ul", a mai spus Victor Ponta, adaugand ca fostii parteneri de guvernare trebuie "sa puna un act la tribunal, ca nu l-au pus pana acuma".

Victor Ponta nu a votat cu Geoana, in 2009, cand ii era sef de campanie

Premierul Victor Ponta a facut si o marturisire surprinzatoare: in 2009, cand conducea campania electorala a lui Mircea Geoana, a preferat sa il voteze pe Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News