Ponta a publicat o noua fotografie: Dragnea fumeaza relaxat, intre Kovesi si Maior

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 15:22
19622 citiri
Ponta a publicat o noua fotografie: Dragnea fumeaza relaxat, intre Kovesi si Maior
Foto: Arhiva PSD

Fostul premier si sef PSD Victor Ponta ii da o noua lovitura vechiului sau amic, Liviu Dragnea, cu nici 24 de ore inaintea sedintei CEx, in care se va decide soarta celui din urma in fruntea partidului si a Camerei Deputatilor.

Ponta a postat, joi, pe Facebook o noua fotografie, in care Liviu Dragnea fumeaza relaxat pe o canapea alaturi de Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, aflata la stanga sa. In dreapta lui Dragnea, pe un fotoliu, il vedem pe George Maior, la vremea respectiva director al SRI. Practic, Dragnea statea la o tigara cu cei doi capi ai mult-hulitului "binom".

In fotografie mai apar doua personaje cu spatele, dintre care unul pare a fi Gabriel Oprea, fost vicepremier si ministru de Interne.

"Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca sa-si apere colegii!

Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti!

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu, Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!", este textul alaturat pe Facebook de Ponta fotografiei de mai jos.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a inceput saptamana trecuta sa prezinte fotografii cu liderul PSD, surprins in diverse ipostaze alaturi de Laura Codruta Kovesi, George Maior sau Florian Coldea.

Ponta a precizat ca si-a adus aminte cum Liviu Dragnea "se lupta" sa fie si el chemat la ziua lui George Maior.

"Toata aceasta poveste cu domnul Dragnea care se lupta cu statul paralel este o minciuna de la cap la coada.

Nu s-a luptat niciodata in niciun fel. Intotdeauna a vrut sa fie prieten cu cei care reprezinta statul. Daca isi dorea intr-adevar sa opreasca abuzurile, de doi ani are puterea totala", a sustinut Victor Ponta intr-o recenta conferinta de presa.

Deputatul a adaugat ca are multe poze cu Liviu Dragnea si a promis ca va mai publica: "Alea mai frumoase sunt la sfarsit, ca desertul".

Citeste amanunte:

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Ponta poza Dragnea Kovesi Maior , #Liviu Dragnea
Comentarii