Politist mort in coloana oficiala: Ponta vorbeste despre "barbarism" (Video)

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 11:37
10434 citiri
Politist mort in coloana oficiala: Ponta vorbeste despre "barbarism" (Video)
Foto: Digi 24 TV

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, vineri, ca tragedia in care un politist a murit, marti seara, in urma unui accident in timp ce se afla in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, nu trebuie folosita "in scopuri politice".

In deschiderea sedintei de guvern de vineri, premierul a transmis condoleante pentru familia tanarului Bogdan Cosmin Gigina, in varsta de 28 de ani, dar si "colegilor de munca" ai acestuia, subliniind ca tine sa le multumeasca politistilor mereu pentru activitatea lor.

"As vrea sa incep insa cu a-mi exprima solidaritatea si condoleante pentru familia politistului mort la datorie, cel care a decedat marti, miercuri, stiu ca s-au intamplat toate acele lucruri.

Exista o ancheta in curs si vreau sa multumesc tuturor celor care isi fac datoria si celor care uneori, din pacate, platesc un pret mult prea mare pentru ceea ce fac in fiecare zi, pentru ca societatea romaneasca sa functioneze", a spus prim-ministrul.

Aberatia zilei: Operatiunea "Musamalizarea"

In continuare, acesta a facut un apel sa nu mai fie folosita aceasta tragedie "in scopuri politice".

"Mi-as dori ca si noi ca societate sa nu mai folosim, vorbesc de oamenii politici, sa nu mai folosim tragediile in scopuri politice. De fiecare data cand se intampla o tragedie, apar aceiasi oameni politici care tipa si folosesc fie tragediile, fie arestarile, ca sa castige un pic de capital politic si asta e un semn de barbarism in politica si poate reusim sa scapam de el", a acuzat Victor Ponta.

Cazul politistului mort: Se cere demisia lui Gabriel Oprea

De asemenea, acesta a tinut sa dea vina pe starea drumurilor din Romania si a mentionat ca in tara exista "tot felul de capcane mortale", care sunt apoi mediatizate dupa intamplarea unei tragedii.

"Fiind vorba despre o ancheta in curs, vreau sa vedem cum se pot intampla asemenea lucruri, in special pe partea de CNADNR si administratie locala. Avem gropi in asfalt, avem tot felul de zone periculoase.

Sunt convins ca peste tot in tara exista tot felul de capcane mortale si doar dupa ce se intampla o mare tragedie se afla despre ele. O societate normala ar trebui sa ia masuri inainte, nu dupa ce se intampla asemenea lucruri", a mai precizat prim-ministrul.

Foto: Digi 24 Tv

In timp ce Victor Ponta facea aceste declaratii, in dreapta lui se afla chiar Gabriel Oprea, insa ministrul de Interne, din a carui coloana oficiala facea parte tanarul politist care a murit, nu a luat deloc cuvantul in transmisiunea in direct.

E oficial: Politistul mort dupa ce a cazut in groapa era in coloana oficiala a lui Oprea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina de la Brigada Rutiera a murit, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe un bulevard din Capitala unde au loc lucrari. El a fost preluat urgent de la fata locului si transportat la Spitalul Universitar, insa manevrele de resuscitare au esuat. Barbatul avea 28 de ani si lucra de la 20 de ani la Brigada Rutiera a Capitalei.

Marturii socante in cazul politistului mort in timpul misiunii de a-i deschide coloana oficiala lui Oprea

Ulterior, informatiile pe surse potrivit carora politistul facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea au fost confirmate oficial si au aparut dezvaluiri ale martorilor, sub protectia anonimatului, dar si solicitari de demisie a ministrului de Interne, din partea societatii civile si a politicienilor deopotriva.

F.N.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Victor Ponta politist mort, #Ponta declaratii politist mort, #politist mort coloana Gabriel Oprea, #Gabriel Oprea politist mort , #premier