Plagiatul lui Victor Ponta, atacat de Dacian Ciolos si Eugen Tomac. Cei trei, prezenti in acelasi studio TV: "Hai, dottore!"

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 23:20 6775 citiri
Captura foto/ Eugen Tomac, Victor Ponta si Dacian Ciolos

Subiectul doctoratului plagiat al lui Victor Ponta (Pro Romania) a fost atacat de Dacian Ciolos (USR-PLUS) si Eugen Tomac (PMP) in cadrul dezbaterii electorale de la Digi24 miercuri, 2 decembrie. Subiectul plagiatului a fost adus in discutie la tema educatiei.

Dacian Ciolos a fost primul candidat din studio care a pus o intrebare unui contracandidat pe tema Educatiei, alegandu-l pe Victor Ponta: "Cum am putea sa eliminam impostura din acordarea titlurilor de doctor, cum vedeti reformarea si recredibilizarea sistemului de invatamant universitar si mai ales a celui de doctorate, si care este parerea dvs ce sanctiuni ar trebui pentru plagiatele dovedite?".

Victor Ponta: "V-ati suparat ca v-am prins cu arsu din 2016. Il luam pe primarul din Brasov care a declarat ca are scoala si n-a facut-o. Il luam pe Vlad Voiculescu capitan la 15 ani. Il luam pe ministrul dvs din 2016. Intai a fost dl Curaj. I-ati dat ordin sa-mi faca acel dosar de plagiat. Dl Curaj a preferat sa demisioneze. L-ati adus pe Mircea Dumitru si el fiind colaborat al Securitatii, a fost de acord. Am facut facultate".

Ulterior, si Eugen Tomac a ales acest subiect pentru intrebarea adresata liderului Pro Romania: "Considerati ca plagiatul este o vulnerabilitate? Exista o solutie pentru a combate aceasta problema serioasa?".

Victor Ponta: "Cu turnatori la Securitate cum a fost si ministrul dl Ciolos, cum e si tatal tau, Basescu, nu se poate reforma nimic. Eu am fost la scoala, la Facultatea de Drept, mi-am sustinut examenele".

Eugen Tomac: "Hai dottore!"

Victor Ponta: "Te-a invatat bine seful tau. Scoate casca din ureche".

Eugen Tomac: "Consider ca este o vulnerabilitate serioasa plagiatul pentru sistemul de invatamant, mediul academic. Copiii de astazi au nevoie de modele. Ma asteptam de la dl Ponta un raspuns ca de la un fost prim-ministru, care trebuie sa recunoasca ca a plagiat, ca a renuntat la titlul de doctor si ca recomanda tuturor ca pe viitor sa nu faca ceea ce a facut domnia sa".

Turcia a fost criticata din toate partile la ministeriala NATO, iar SUA au dat tonul

VIDEO Jaf bancar spectaculos in Brazilia: Armament greu, explozibili, luare de ostatici si strazi pline cu bancnote

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News