Oprea i-a preluat atributiile lui Ponta, dar nu e suficient - sedinta de Guvern, anulata

Marti, 16 Iunie 2015, ora 16:213638 citiri
Oprea i-a preluat atributiile lui Ponta, dar nu e suficient - sedinta de Guvern, anulata
Foto: Guvernul Romaniei

Sedinta saptamanala de Guvern, care ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, a fost anulata deoarece prim-ministrul Victor Ponta se afla in Turcia, unde a fost operat la genunchi.

Potrivit televiziunilor de stiri, sedinta obisnuita de miercuri nu va mai avea astfel loc, din cauza absentei premierului, cu toate ca vicepremierului Gabriel Oprea i s-au delegat atributiile prim-ministrului.

Gabriel Oprea, in fruntea Guvernului pana vineri

Premierul a plecat in Turcia, zilele trecute, pentru a se opera la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.

Medicii de la Spitalul Militar Central din Bucuresti i-au recomandat, joi, o interventie chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.

Ponta, primul mesaj din Turcia: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa

Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul - ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.

Cat timp Victor Ponta va fi plecat din tara, fiind in concediu toata saptamana, atributiile prim-ministrului sunt preluate de catre vicepremierul Gabriel Oprea, in acest sens fiind publicata o informatie in Monitorul Oficial.

Totodata, functia de ministru al Transporturilor este vacanta, dupa ce Ioan Rus si-a dat demisia, joi, dupa declaratiile jignitoare la adresa familiilor romanilor plecati la munca in strainatate.