Medicii decid vineri cat il mai tin pe Ponta in Turcia

Joi, 18 Iunie 2015, ora 11:462807 citiri
Medicii decid vineri cat il mai tin pe Ponta in Turcia
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta va fi consultat, vineri, de o echipa medicala care va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie, in functie de aceasta mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului urmand sa fie sau nu prelungit, a declarat Liviu Dragnea.

El l-a vizitat recent pe seful Guvernului la spitalul din Turcia, unde Ponta a suferit o interventie chirurgicala la genunchi si pastreaza legatura cu acesta.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe premierul Ponta la spitalul din Istanbul

"Maine (vineri-n.red.), echipa medicala de la spitalul din Istanbul va decide daca premierul poate sa plece sau trebuie sa mai ramana acolo. In functie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide daca va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale in fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea", a spus Dragnea.

Referitor la perioda de inactivitate cauzata de necesitatea recuperarii post-operatorii, Liviu Dragnea a precizat ca exista posibilitatea ca aceasta sa fie de trei-patru saptamani, dar ca cei care vor decide sunt tot medicii care il vor consulta vineri pe premier.

"Este o varianta (perioada de trei-patru saptamani de inactivitate-n.red.), dar nu stie nimeni cum va fi recuperarea, pentru ca operatia, fiind mai complicata decat s-a prevazut initial, si recuperarea este mult mai grea. A fost o operatie extrem de complicata, practic genunchiul a fost distrus complet, si ligamente, si menisc.

In functie de ce vor recomanda medicii - daca se poate deplasa, daca poate sa mearga - in functie de asta va fi si in activitate sau nu. Tot in functie de asta, va fi si o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea", a explicat Dragnea.

Dragnea stie in cat timp isi revine Ponta: Strictete sau o sa aiba probleme cu genunchiul toata viata

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stang. Tot luni, premierul a semnat decizia prin care vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat sa coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie.

Comentarii
Stan
rank 5
Cred ca turcii ar trebui sa-l tina pentru ei de-a pururi...
LUPTAdeCLASA
rank 5
Pot sa il tina mult si bine. Sa si-l pastreze.