Mama lui Ponta explica episodul "de-aia am mancat noi bataie pe 13 iunie '90?"

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 23:08
12588 citiri
Mama lui Ponta explica episodul "de-aia am mancat noi bataie pe 13 iunie '90?"
Foto: Antena3

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a explicat, vineri seara, anumite afirmatii pe care le-a facut despre inceputul carieri politice a fiului sau.

In documentarul "2 pentru Romania" prezentat de Digi 24, ce contine informatii din vietile candidatilor intrati in turul 2 al alegerilor prezidentiale, mama lui Victor Ponta a povestit ca i-a reprosat fiul sau ca a acceptat sa fie seful Corpului de Control al Guvernului Nastase, in 2001, in conditiile in care au luat bataie pe strada in timpul Mineriadei din 13 iunie 1990. "Au fost singurii care mi-au dat o sansa", a fost explicatia de atunci a lui Victor Ponta.

Mama lui Ponta: "Bine, Victor, de-aia am mancat noi bataie pe 13 iunie '90?"

Vineri, in ultima zi de campanie, Cornelia Naum a venit cu explicatii despre aceasta afirmatie.

"N-am fost niciodata o persoana publica, acum s-a intamplat si am vorbit cu o sinceritate care poate uneori a fost exagerata. Am afirmat ca in 1990 Victor s-a inscris in PNL, dar nu a activat si din faptul ca el nu a avut timp pentru ca a intrat la facultate si pentru ca oricum atunci situatia era foarte fluida.

Asa am afirmat si nu retrag! Eu am spus de la bun inceput ca el a avut o stea, o menire, de mic copil, nu neaparat pentru tara. Tot ce se intampla azi e o surpriza si pentru mine. Dar daca steaua lui era sa conduca in politica, in PSD i s-a oferit sansa si acolo a aratat ce poate. Si nu pot sa spun ca ma simt rusinata de ce a facut copilul meu", a spus mama premierului Victor Ponta, la Realitatea Tv.

Cornelia Naum a tinut sa le raspunda si celor care i-au atacat fiul pe motivul originilor familiei sale.

"A doua problema, legata de originile familiei. Si strabunicii Ponta, si strabunicii Naum poate sunt de sute de ani veniti in Romania. Ce a spus Victor arata ca nu e un nationalist fundamentalist si ca nu conteaza de unde venim, ci cum ne comportam", a mai spus mama premierului.

Declaratiile Corneliei Naum din filmul regizat de Florin Iepan, renumit pentru documentarul "Decreteii", a nascut multe reactii.

Mama lui Victor povesteste in documentarul "2 pentru Romania":

"A venit sa isi cumpere trei costume.

'Dar ce iti trebuie atatea costume?'

'Pai uite va trebui sa fiu imbracat totdeauna oficial pentru ca mi s-a oferit sa lucrez ca sef al Corpului de Control'.

Si atunci eu l-am intrebat:

'Bine, Victor, de-aia am mancat noi bataie pe 13 iunie (Mineriada din 13 iunie 1990 - n.red.)? '

Iar el mi-a raspuns, si nu a negat, ca a mai facut o data aceasta afirmatie:

'Au fost singurii care mi-au dat o sansa'".

Campania pentru prezidentiale se incheie sambata dimineata, la ora 07:00. Timp de doua saptamani, cat este distanta dintre cele doua tururi, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut doua dezbateri organizate in studiourile unor emisiuni.

Acum romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a pune stampila pe cel care i-a convins prin discursul si actiunile sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#mama Victor Ponta Nastase, #reactie mama victor ponta , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014