Mama lui Ponta: Am fost una dintre persoanele care l-au batut cel mai mult la cap sa faca USL-ul

Joi, 28 Februarie 2013, ora 23:30
5903 citiri
Mama lui Ponta: Am fost una dintre persoanele care l-au batut cel mai mult la cap sa faca USL-ul
Foto: Antena 3

Mama premierului a fost una dintre persoanele care au insistat ca Victor Ponta sa construiasa impreuna cu Crin Antonescu Uniunea Social-Liberala, a dezvaluit aceasta in cadrul unui interviu.

"Am fost una dintre persoanele care l-au batut cel mai mult la cap sa faca USL-ul. Am considerat ca este o persoana de incredere domnul Antonescu si se potrivesc amandoi, cu alte idei decat predescesorii lor, si iata ca au avut succes", a spus Cornelia Naum la Antena 3.

Mama premierului, care a participat la protestele fata de fostul presedinte Ion Iliescu pentru mineriada din 1990, a explicat, intrebata cum a privit numirea premierului in corpul de control al premierului Adrian Nastase in 2010, ca, in timp, perceptia asupra evenimentelor s-a schimbat.

"Nu am facut politica, am invatat sa analizam si sa cernem evenimentele in mod obiectiv in timp, in 2010 era cu totul altceva decat in 1990. Eu, personal, l-am iertat pe domnul Iliescu pentru 13-15 iunie pentru ca, in timp, am inteles ca intr-un fel a reusit sa salveze linistea in tara", a precizat Cornelia Naum.

De asemenea, mama premierului a marturisit ca optiunea sa electorala a fost intotdeauna partidul liberal, o singura exceptie existand in anul 2009, cand a votat cu social-democratul Mircea Geoana.

Potrivit mamei sale, Victor Ponta a prezentat de mic veleitati de lider, el fiind olimpic la istoric, vedeta liceului la baschet si intrand printre primii la facultate. Viitorul premier oscila in jurul varstei de cinci-sase ani intre o cariera ecleziastica, precum bunicul sau, si una de ministru.

"Daca imi ajuta Dumnezeu, poate ajung ministru", a spus Cornelia Naum ca a raspuns fiul sau intrebat fiind ce doreste sa devina cand va fi mare.

Mama prim-ministrului a vorbit si despre "aventura de la Paris" a acestuia, traita la 17 ani. Aflat, in cadrul unui program de schimb de experienta, la un liceu din Franta, intr-un oras din apropierea Parisului, Victor Ponta a vrut sa viziteze si capitala tarii si a ramas aici timp de mai multe luni, dormind la inceput in gara si lucrand ulterior intr-un fast-food. Pentru ca nu a obtinut echivalarea studiilor liceale, Ponta a revenit in tara.

"Dupa 22 de ani, s-a intors la Paris si a fost intampinat cu covorul rosu", a subliniat mama premierului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mama Victor Ponta USL, #familie Ponta , #premier