Liviu Dragnea: Cred ca Ponta va trebui sa candideze la Presedintie (Video)

Luni, 10 Martie 2014, ora 09:11
2047 citiri
Liviu Dragnea: Cred ca Ponta va trebui sa candideze la Presedintie (Video)

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca Victor Ponta va trebui sa candideze la Presedintia Romaniei, el aratand ca decizia aceasta va fi luata personal de premier si nu de altcineva din PSD.

Intrebat daca va candida Victor Ponta la Presedintie sau nu, Dragnea a raspuns, intr-o emisiune la B1 Tv: "E un raspuns pe care il va da el. E o schimbare profunda in viata lui. E un lucru nou care i-a aparut in fata, la care nu s-a gandit, a sperat sa nu se rupa USL".

Andronescu, despre candidatul PSD la prezidentiale si un posibil nou premier: Avem foarte multi!

"E cel mai bine plasat, cred ca va trebui sa cadideze, dar decizia o va lua Victor Ponta, nu o va lua eu sau altcineva din partid", a adaugat Dragnea.

El a spus ca decizia va fi a lui Ponta si el va hotara cand o va anunta.

Dragnea a mentionat ca nu crede ca Ponta va trebui sa amane prea mult decizia privind candidatura sa, din motive care tin de organizarea campaniei electorale.

Dragnea: Nu as sustine candidatura lui Geoana la Presedintie, momentul sau a fost in 2009

Liviu Dragnea a mai spus ca nu ar sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru Presedintie, el aratand ca momentul acestuia a fost in 2009.

Intrebat daca l-ar mai sustine pe Mircea Geoana la prezidentiale, Dragnea a raspuns: "Nu, cred ca momentul lui Mircea Geoana a fost in 2009".

Ponta, tot mai aproape de prezidentiale: Geoana si cu mine putem candida cu sanse

Dragnea a spus ca Geoana a avut in 2009 un moment aproape unic si a avut foarte multe sanse, avand o prestatie foarte buna si in campania din acel an.

Dragnea a precizat ca Geoana a facut o greseala foarte mare, care nu a fost vizita la Sorin Ovidiu Vantu, ci "prestatia din timpul confruntarii cu Traian Basescu".

"Au fost discutii nenumarate despre frauda la vot. Indiferent cat a fost frauda, daca prestatia era foarte buna, nu acoperea diferenta", a spus Dragnea.

El a aratat ca in 2014 e vorba de o situtie noua, in conditiile in care PSD a fost "setat" sa il sustina pe Antonescu la prezidentiale.

"Va fi greu pentru PSD sa sutina candidatul din alt partid, imi vine greu sa cred ca PSD ar putea sa il sustina pe Tariceanu", a spus Dragnea.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#alegeri prezidentiale candidat PSD, #Tariceanu candidat presedintie, #Mircea Geoana presedintie , #premier