Liviu Dragnea: Cer rabdare sa numaram voturile (Video)

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 21:17 4905 citiri

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca, potrivit estimarilor PSD, Victor Ponta a iesit castigator la diferenta mica, in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Din estimarile noastre, Victor Ponta e castigator la diferenta mica. Unele televiziuni dau un sonjaj, altele alt sondaj. Scorul este foarte strans", a declarat Dragnea intr-o conferinta de presa.

El a cerut colegilor aflati in sectiile de votare sa fie foarte atenti la numararea voturilor, pentru a nu fi fraudate.

"Solicitam tuturor colegilor din sectiile de votare sa fie atenti la numaratoarea voturilor sa fie atenti la procesele verbale.

La cate s-au intamplat astazi, la cate sesizari si plangeri am facut azi ii rog sa fie atenti, fiindca ceilalti sunt dispusi sa faca orice. Le cer sa aiba rabdare, sa numaram voturile", a declarat Dragnea.

La fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta nu a iesit la declaratii dupa anuntarea rezultatelor exit poll si a preferat sa il trimita pe Liviu Dragnea in fata jurnalistilor.

Rezultate exit poll - Ponta si Iohannis, la diferenta infima. Sondaje contradictorii

Potrivit rezultatelor exit poll, scorul intre Victor Ponta si Klaus Iohannis este foarte strans in cel de-al doilea tur pentru alegerile prezidentiale. In timp ce unele institute de sondare il dau castigator pe Klaus Iohannis, altele il dau pe Victor Ponta.

Diferenta este insa atat de mica, sub un punct procentual, incat, avand in vedere ca marja de eroare este de +/-3%, este greu de spus cine va fi castigatorul.

De mentionat ca in rezultatele la iesirea de la urne nu este luat in calcul si votul din diaspora, care este covarsitor in favoarea candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Biroul Electoral Central va da primele rezultate partiale la ora 2:00.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Sa numere Dragnea : doua la pribarie, oua la prevegdura, ua la...