Ivan (PSD), despre atacul lui Ghise la Ponta: Sa regandim protocolul USL cat mai repede

Marti, 11 Iunie 2013, ora 13:33
2372 citiri
Ivan (PSD), despre atacul lui Ghise la Ponta: Sa regandim protocolul USL cat mai repede

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, i-a dat o replica senatorului PNL Ioan Ghise, care, intr-un interviu acordat Ziare.com, a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, spunand ca acesta trebuie sa isi dea demisia pentru ca a tradat electoratul USL prin coabitarea cu presedintele Traian Basescu.

Ioan Ghise: Premierul trebuie sa-si dea demisia. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete

"Declaratia domnului Ghise arata ca n-a inteles nimic din lupta pe care am dus-o in anii trecuti cu regimul lui Traian Basescu. Noi nu ne-am luptat pentru ca aveam o problema personala cu Traian Basescu, ne-am luptat pentru ca am crezut si credem ca regimul lui a facut mult rau romanilor si am venit la guvernare sa facem bine.

Daca o stabilitate politica, chiar prin semnarea unui pact de coabitare intre premier si presedintele tarii ajuta la atragerea investitiilor straine, la crearea locurilor de munca, la a fi mai bine pentru romani, suntem total de acord", a spus europarlamentarul PSD pentru Ziare.com.

El a spus ca se va discuta in USL cazul lui Ghise, insa nu e sigur ca vor exista sanctiuni, insa asemenea declaratii vor avea efecte dupa revizuirea protocolului Uniunii, care se va petrece in curand.

"Declaratiile domnului Ghise vor intra in atentia USL, daca vor continua, dar acest pact al USL e in curs de revizuire si intr-o saptamana-doua el va avea forma finala si probabil ca asemenea declaratii din partea PSD, PNL, PC vor avea efecte. Probabil ca se va discuta cu PNL, dar important e sa regandim cat mai repede protocolul si sa fie cat mai clar pentru toata lumea", a completat Ivan.

El spune ca alti reprezentanti ai PNL si PC care au atacat dur pactul de coabitare nu stiu ce inseamna guvernarea.

"Ei fac dovada faptului ca nu inteleg ce inseamna actul de guvernare si nu reusesc sa iasa din logica actului de opozitie. USL e la guvernare, trebuie sa se dovedeasca eficient si la guvernare, prin urmare trebuie sa facem tot ce ne sta in putere sa avem stabilitate politica, sa cream locuri de munca si asa mai departe", a conchis Ivan.

Senatorul PNL Ioan Ghise considera ca Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia, intrucat colaboreaza cu adversarul si chiar a sugerat ca atat premierul cat si presedintele sunt reprezentantii serviciilor secrete.

"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul? Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete", a acuzat Ghise.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Ivan raspuns Ghise, #PSD atac Ghise Ponta , #premier
Comentarii
Poza Comisia de integritate I V Stalin
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5
Ivan și Ghișe suferă de reflexe inverse. Să regândiți, cu ce? Aveți?
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
" si am venit la guvernare sa facem bine"