Ivan (PSD): Crin Antonescu crede ca poate da jos premieri, la fel ca Traian Basescu

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 11:43
2924 citiri
Ivan (PSD): Crin Antonescu crede ca poate da jos premieri, la fel ca Traian Basescu
Foto: Arhiva

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, sambata, ca presedintele PNL Crin Antonescu se dezice total de USL si de votul acordat de romani.

"Din pacate, Crin Antonescu demonstreaza, pe zi ce trece, ca apropierea de Traian Basescu il face sa gandeasca ca acesta. A ajuns, asemeni presedintelui Basescu, sa creada ca el si numai el este cel care instaleaza sau da jos premieri, ca el aduce oameni la putere, asa cum s-a exprimat, si, evident, tot el ii si darama.

Aceasta este o gandire cum numai la Traian Basescu am vazut si care nu are nicio legatura cu democratia si cu ceea ce se intampla in Uniunea Europeana", a transmis Catalin Ivan, intr-un comunicat remis Ziare.com.

El vrea sa ii reaminteasca lui Crin Antonescu ca romanii sunt cei care au adus la Putere atat PSD, cat si PNL, prin votul acordat formatiunii USL.

"Constat cu regret ca domnul Antonescu se dezice total de USL si de votul acordat de romani. De asemenea, ii transmit lui Crin Antonescu ca, intr-o democratie, puterea apartine poporului, care ne investeste pe noi, politicienii, cu autoritatea de a guverna.

Asa s-a intamplat in 2012 cu USL, dar presedintele PNL a ales sa-si bata joc de acel vot, parasind guvernarea si imprumutand din ideile autoritariste ale lui Traian Basescu", a conchis Ivan.

Declaratiile sale vin in contextul in care presedintele liberalilor a declarat, vineri seara, ca el l-a adus pe Ponta la Putere, asa ca tot el va fi cel care il va inlatura.

Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu il dau jos

"Astazi, drumul european al Romaniei e pus in pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar ca mai are doua piedici in calea sa: justitia si presa libera. Lucrurile sunt simple, Traian Basescu si partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu il opri pe domnul Ponta sa puna mana pe putere, PSD sa fie peste tot", a declarat liderul liberalilor.

Totodata, Crin Antonescu a sustinut ca PSD "traieste de pe urma baronilor", in vreme ce PNL "traieste din valori si nu ia voturi cu remorca", adaugand ca tocmai de aceea liberalii "s-au despartit" de Traian Basescu si de PSD.

C.P.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#catalin Ivan atac Crin Antonescu, #PSD replica Crin Antonescu, #PSD atac Antonescu , #Crin Antonescu