Inca trei parlamentari i se alatura lui Ponta: "E un pas natural, nu are rost sa-mi pierd vremea stand la usi"

Luni, 14 Octombrie 2019, ora 22:45 7523 citiri
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Fostul lider TSD, deputatul Gabriel Petrea, si deputatul ALDE Mihai Nita s-au inscris in grupul PRO Europa din Camera Deputatilor. Gabriel Zetea a declarat ca probabil se va inscrie si in partidul condus de Victor Ponta dupa ce a fost exclus din PSD.

"Domnul deputat Nita Mihai ne aduce la cunostinta ca va activa in cadrul grupului parlamentar PRO Europa. Domnul deputat Petrea Gabriel ne aduce la cunostinta ca va activa in cadrul grupului parlamentar PRO Europa", a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, in plenul de luni.

Gabriel Petrea a declarat, luni, pentru Mediafax, ca probabil se va inscrie in Pro Romania pentru a ramane intr-o zona politica de stanga.

"Am trecut la grupul PRO Europa. Probabil urmeaza (sa ma inscriu in PRO Europa-n.red.), e un pas natural, daca m-au exclus din partid (PSD-n.red.). Cred ca voi continua viata politica intr-o zona de stanga, pentru ca sunt o persoana de stanga, si asta e un pas natural pe care urmeaza sa-l fac.

Momentan m-am inscris in grupul PRO Europa pentru faptul ca trebuie sa raman in comisie, sa-mi desfasor activitatea parlamentara si ca independent e mai greu. Asta a fost decizia fostilor colegi, de a ma exclude fara sa ma intrebe de ce am votat motiunea, care au fost nemultumirile. Atata timp cat nu exista interes pentru zona de tineret in partid nu are rost sa-mi pierd vremea stand la usi care nu se deschid", a spus Petrea.

Gabriel Petrea este unul dintre parlamentarii care au fost exclusi din PSD dupa ce au votat motiunea de cenzura.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News