In cautarea "ofiterului" din conducerea PSD: 6 nume pe lista

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 14:38 4791 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Rovana Plumb, Nicolae Banicioiu, Ioan Vulpescu, Mihai Tudose, Ecaterina Andronescu si Doina Pana sunt vicepresedinti PSD care au fost si ministri.

Fostul lider PSD Victor Ponta a precizat sambata ca, atunci cand a scris despre "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD, nu se referea la Valeriu Zgonea, ci la un vicepresedinte al partidului, fost ministru, mentionand ca, daca va fi nevoie, la va spune colegilor sai despre cine este vorba.

"Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de ofiterii care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)! ", a scris Ponta pe Facebook, in completarea mesajului sau de vineri.

Ponta da detalii despre "ofiterul" din conducerea PSD

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a declarat, sambata, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta referitoare la "ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid", el sustinand ca nici nu este ofiter acoperit si nici nu isi doreste sa preia puterea in PSD.

"Nu sunt ofiter acoperit si nu-mi doresc sa preiau puterea in partid. Sunt deja putin iritat de acest lucru. (...) Daca are ceva de spus, sa o spuna cu subiect si predicat: cine, cum. Sa o dovedeasca. E avocat. Stie despre ce vorbeste. Asa cum si el a fost acuzat de asa ceva. (...) Sa spuna: Uite, e Popescu sau Rovana sau nu stiu cine. Uite astia sunt, doi, trei, dar sa spuna cu subiect si predicat. Exista instrumente legale, dar fa-i si proba, ca daca doar spui asa...", a declarat Tudose pentru News.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News