Ilie Sarbu, despre concediul lui Ponta: S-a dat vreo lege ca nu ai voie sa pleci in vacanta?

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 08:46
5143 citiri
Ilie Sarbu, despre concediul lui Ponta: S-a dat vreo lege ca nu ai voie sa pleci in vacanta?
Foto: B1 TV

Concediul premierului Victor Ponta in Abu Dhabi, dupa pierderea alegerilor prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, nu este de natura sa-l supere pe liderul senatorilor PSD si socru al prim-ministrului, Ilie Sarbu.

Intrebat de un reporter in legatura cu vacanta lui Ponta, acesta a replicat: "S-a dat vreo lege ca nu ai voie sa pleci in vacanta?", informeaza Digi24.

Cu aceasta ocazie, Sarbu a precizat ca partidul pe care il conduce Ponta intra in programul obisnuit. "Deja noi intram in sedintele noastre obisnuite in Biroul Permanent, grup, plen, vom vedea, va anuntam cand avem ceva, va anuntam in momentul in care aflu", a mai spus liderul senatorilor PSD.

Victor Ponta s-a intors la Guvern

Prim-ministrul Victor Ponta a ajuns, luni dupa-amiaza, la sediul Guvernului, la ora 15:05, dupa o vacanta de aproape sase zile.

Premierul a revenit in tara, dupa ce, conform mai multor informatii si imagini aparute in aceasta perioada, ar fi fost in vacanta la Abu Dhabi.

Potrivit unor surse citate de agentia Mediafax, prim-ministrul a ajuns in tara la bordul unui avion al companiei Fly Dubai, care a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda in jurul orei 13.00.

Ponta pleaca in concediu dupa esecul suferit la alegerile prezidentiale

Martea trecuta, Victor Ponta a decis sa isi ia cateva zile de vacanta dupa esecul usturator inregistrat la alegerile prezidentiale. Presa nu a fost informata direct, ci jurnalistii au aflat din Monitorul Oficial.

Astfel, in Monitorul Oficial nr. 0841 de marti a fost publicata decizia prim-ministrului Victor Ponta conform careia: "In perioada 19-24 noiembrie 2014, domnul Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, exercita atributiile prim-ministrului privind conducerea operativa a activitatii Guvernului Romaniei".

Ponta, concediu in club cu Ghita la Abu Dhabi UPDATE

Ipoteza surprinzatoare: ce cauta Ponta in Abu Dhabi

Realitatea TV a dat publicitatii, sambata, o fotografie in care poate fi observat premierul Ponta, cu o sapca de blugi pe cap, alaturi de Sebastian Ghita si o bruneta necunoscuta. Jurnalista Aneta Sangeorzean sustinea initial ca poza ar fi fost facuta vineri noapte, de o cunostinta care munceste in Dubai. In fapt, clubul respectiv, O1NE Yas Island, se afla la Abu Dhabi.

Noi detalii si fotografii din concediul lui Victor Ponta

Clubul unde a fost surprins si fotografiat Victor Ponta se afla peste drum de circuitul de Formula 1. Distanta dintre usa localului, aflata in fata parcarii circuitului, si intrarea in tribuna principala de la Yas Marina este de 100 de metri.

Sursa citata mai scrie ca vizita pe care premierul a facut-o in aceste zile la Abu Dhabi, unde a avut loc ultima etapa a sezonului din Formula 1, ar avea legatura cu ideea infiintarii unei echipe romanesti in acest campionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Ilie Sarbu concediu Victor Ponta, #Victor Ponta concediu Abu Dhabi , #premier