Georgian Pop, despre ofiterii acoperiti din PSD: Am verificat. Daca Ponta are elemente suplimentare, sa le dea

Luni, 16 Mai 2016, ora 19:32
4426 citiri
Georgian Pop, despre ofiterii acoperiti din PSD: Am verificat. Daca Ponta are elemente suplimentare, sa le dea
Foto: site PSD (Arhiva)

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Georgian Pop, a declarat luni ca informatiile privind posibili ofiteri acoperiti din PSD au fost verificate si i s-au comunicat fostului premier Victor Ponta, cel care a lansat ipoteza existentei unui ofiter acoperit in conducerea PSD.

"Am verificat, i-am comunicat domnului Victor Ponta. Prin documente oficiale, sigur, i-am comunicat si dansului in acea scrisoare ca am verificat constant ca SRI sa respecte legislatia, si anume sa nu aiba ofiteri acoperiti in nicio institutie unde legea nu permite.

Dar, daca dansul are elemente suplimentare il rog sa vina si sa le puna la dispozitia comisiei, si dansul mi-a spus ca nu are pentru comisia mea. Exista mai multe servicii secrete in Romania, comisia pe care o conduc se ocupa strict de activitatea SRI, daca se intampla in alta parte, nu este de competenta mea", a spus Pop la Palatul Parlamentului, informeaza News.ro.

Georgian Pop a spus ca i-a cerut lui Victor Ponta, printr-o scrisoare oficiala, ca in cazul in care mai are aspecte pe care doreste sa le puna la dispozitia comisiei sa o faca.

"Am avut o discutie cu domnul Victor Ponta si mi-a spus ca comisiei mele nu are ce sa-i transmita suplimentar fata de ceea ce a declarat public. I-am trimis o scrisoare oficiala, dansul mi-a spus, i-am trimis scrisoare oficiala si doamnei Alina Gorghiu, de la dansa nu am primit din pacate niciun raspuns, dar probabil ca in perioada urmatoare si dansa o sa ne spuna daca are ceva pentru comisie.

Fiind si perioada de campanie electorala prefer sa lucram intr-un mod foarte riguros, strict, profesionist, pe documente. Si din nou fac aceasta solicitare sau apel public, oricine - politician, jurnalist, simplu cetatean din Romania - daca are vreo informatie vreodata sau vreo sesizare privind savarsirea unui abuz sau a unei ilegalitati de catre SRI, in secunda doi il astept la comisie pentru a declansa controlul", a conchis Pop.

Dupa pronuntarea condamnarii lui Liviu Dragnea in dosarul "Referendumului", Victor Ponta a afirmat ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana la conducerea PSD astfel incat aceasta sa nu fie preluata de "ofiteri acoperiti sau descoperiti".

Furtuna in PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Se cer demisii, Ponta acuza ca sunt ofiteri acoperiti in partid. Cine se simte?

"Ca sa raspund tuturor celor care ma intreaba: cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD! Trebuie sa tina Partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti 'ofiterii' acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta si ofiterii acoperiti din PSD: Cei care au detalii, invitati in Comisia de control al SRI

Basescu intervine in scandalul "acoperitilor": Doar Ponta si Ghita au fost. Restul, slugi cu IQ redus

Ulterior, Ponta a precizat ca, atunci cand a scris despre "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD, nu se referea la Valeriu Zgonea, ci la un vicepresedinte al partidului, fost ministru, mentionand ca, daca va fi nevoie, la va spune colegilor sai despre cine este vorba.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Georgian Pop ofiter acoperit PSD, #Ponta ofiteri acoperiti PSD , #ofiter acoperit