Fost sef SIE: Cea mai grava declaratie facuta de Basescu nu este cea despre ofiterul acoperit

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 16:27
10638 citiri
Fost sef SIE: Cea mai grava declaratie facuta de Basescu nu este cea despre ofiterul acoperit
Foto: Mihai Razvan Ungureanu/Facebook

Fostul sef SIE Mihai Razvan Ungureanu il critica pe seful statului pentru faptul ca, luni, a declarat public ca nu se va prezenta la vot in turul II al alegerilor prezidentiale si considera ca astfel Traian Basescu ajuta PSD.

"A indemna romanii sa nu se prezinte la vot in turul II este, de fapt, cea mai grava declaratie din spectacolul dat aseara de dl. Basescu", arata Mihai Razvan Ungureanu, intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Ponta, ofiter acoperit - Desfasurarea evenimentelor LIVE

In opinia sa, Traian Basescu ajuta in acest mod PSD-ul, "al carui electorat este disciplinat si sigur", dar in acelasi timp "creste dezinteresul pentru politica al celor tineri, al celor deja satui de scandal, al celor ce se simt nerespectati de actuala clasa politica".

Ungureanu, in prezent prim-vicepresedinte PDL, pune declaratia facuta de seful statului pe seama faptului ca romanii nu o vor alege pe Elena Udrea pentru a intra in turul II. Prin urmare, "alegatorii sunt indemnati sa spuna 'Adio!' celorlalti candidati si sa devina indiferenti fata de cine va fi viitorul presedinte al Romaniei".

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

In context, liderul PDL mai arata ca "in batalia finala" pentru Cotroceni vor fi Klaus Iohannis si Victor Ponta, iar "sansa ca dupa 25 de ani sa se faca in sfarsit lucrurile altfel este data de votul acordat lui Klaus Iohannis".

"Si in turul I si in turul II!", concluzioneaza Mihai Razvan Ungureanu.

Ponta, ofiter acoperit: PSD ii sare in aparare. Ce spun aliatii la guvernare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la Realitatea tv, ca el nu va merge la vot, daca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale vor ajunge Klaus Iohannis si Victor Ponta.

In aceeasi emisiune, seful statului l-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost ofiter acoperit, in perioada cand era si procuror.

Premierul Victor Ponta a respins acuzatiile, spunand ca "sunt numai minciuni".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#MRU acuzatii Basescu ofiter acoperit, #Ungureanu Ponta ofiter acoperit, #Ponta ofiter acoperit SIE , #ofiter acoperit