Fiul lui Ponta a venit la Guvern cu un skateboard in mana

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 13:59
5972 citiri
Fiul lui Ponta a venit la Guvern cu un skateboard in mana
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Fiul premierului Victor Ponta, Andrei, a venit la Guvern, insotit de un ofiter al Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

Andrei Ponta a intrat in cladire avand in mana un skateboard.

Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului. El a fost intampinat la intrare, pe scarile Palatului Victoria, de catre premierul interimar Gabriel Oprea si liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb.

Imbracat cu camasa si cravata si urcand schiopatand scarile, cu ajutorul a doua carje, Ponta a putut fi observat cu o mica barba, mustata si perciuni.

Victor Ponta s-a intors in tara: S-a dus la Guvern in carje

El i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, incepand de joi, sa isi reia atributiile de premier.

Astfel, intr-o adresa transmisa, miercuri, Administratiei Prezidentiale, Victor Ponta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ia act de reluarea activitatii sale la Guvern, "avand in vedere inlaturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitarii atributiilor de prim-ministru".

Adresa transmisa Presedintiei este datata 8 iulie si este semnata atat de Victor Ponta, cat si de Gabriel Oprea, in calitate de premier interimar.

Surse oficiale afirma ca premierul a venit la Palatul Victoria de acasa, dupa ce a ajuns, marti seara, in Bucuresti.

Ponta i-a scris lui Iohannis ca vrea sa se intoarca in fruntea Guvernului

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang.

In 28 iunie, Victor Ponta declara, la postul B1, ca va reveni in tara, "pe picioare, nu in scaun cu rotile sau carje", in maximum doua saptamani, interval in care medicii i-au transmis ca nu poate pune piciorul jos.

In aceasta perioada de absenta a lui Ponta, conducerea PSD a fost preluata interimar de Rovana Plumb, in timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

In 15 iunie, in ziua in care era operat la clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat sa se prezinte in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat, dupa ce cu zece zile inainte fusese anuntat ca este urmarit penal pentru trei infractiuni, in dosarul lui Dan Sova.

Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara. Poza pe Facebook in pantaloni scurti (Foto)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au adus la cunostinta premierului Victor Ponta, in 5 iunie, ca este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

DNA a cerut atunci Camerei Deputatilor sa avizeze urmarirea penala pe numele premierului si pentru conflict de interese, insa solicitarea a fost respinsa de catre deputati, in 8 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#fiu Ponta Guvern, #fiu Ponta skateboard Guvern, #Andrei Ponta Guvern, #Victor Ponta intors Guvern, #Ponta intors tara , #premier