Finul lui Ponta si fostul purtator de cuvant al Guvernului Mirel Palada s-au inscris in PRU

Joi, 25 August 2016, ora 22:14
6471 citiri
Finul lui Ponta si fostul purtator de cuvant al Guvernului Mirel Palada s-au inscris in PRU
Foto: Facebook/ Marius Manolache

Deputatul PSD Marius Manolache (foto), finul fostului premier Victor Ponta, si fostul purtator de cuvant al Cabinetului sau, Mirel Palada, alaturi de alti doi deputati PSD si PMP, si-au anuntat, joi, inscrierea in Partidul Romania Unita (PRU), formatiune nationalista condusa de catre deputatul Bogdan Diaconu.

Marius Manolache a fost pana joi deputat PSD. El este cunoscut ca fiind finul fostului premier Victor Ponta si autor al mai multor declaratii controversate, cum ar fi cea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor.

"Eu cred ca nu putem sa punem egalitate intre un demnitar, inalt functionar public, care are o raspundere extraordinara si un cetatean normal, fie el muncitor, inginer, medic", spunea in iunie 2015 parlamentarul.

Marius Manolache a angajat in 2015 si o fosta lucratoare a clubului Bamboo pe post de consiliera parlamentara, dar a fost demisa in aceeasi zi dupa ce aceasta s-a laudat pe Facebook ca, lucrand acum la Parlament, nu va mai avea probleme in trafic.

Tot joi a intrat in PRU si Mirel Palada, fostul consilier si purtator de cuvant al Cabinetului Ponta.

"Sunt mandru ca sunt roman. Sunt onorat ca imi pot pune experienta profesionala la dispozitia unui partid tanar, de viitor. Imi doresc o Romanie puternica, sprijinita de capital romanesc puternic. Cred cu tarie in soarta europeana a Romaniei, dar imi doresc ca asta sa nu duca la o nivelare culturala care sa ne stearga specificul limbii si istoriei si obiceiurilor", a scris Palada, joi, pe Facebook.

El se va ocupa de comunicarea cu presa a PRU.

Fostul purtator de cuvant al Guvernului a demisionat din functie dupa o serie de declaratii si conflicte in care a intrat pe Facebook cu jurnalistii, inclusiv prin celebrul atac la "pufosii" din presa.

"Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati", scria Palada pe Facebook.

Alti doi deputati care s-au alaturat partidului fondat de Bogdan Diaconu (fost deputat PSD) sunt Camelia Khraibani, fost deputat PSD, si Mario Caloianu, fost deputat UNPR, devenind membru PMP dupa fuziunea celor doua partide.

Din PRU face parte din 2015 si europarlamentarul Laurentiu Rebega, fost membru PC, care in aprilie 2016 a chemat-o in Romania pe lidera Frontului National, formatiune extremista din Franta, Marine le Pen.

Din cauza declaratiilor sale de factura nationalista si extremista, lui Bogdan Diaconu i-a fost retrasa si invitatia de a participa pe 6 mai la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#fin Ponta inscris PRU, #Mirel Palada inscris PRU, #deputati inscrisi Partidul Romania Unita , #stiri Victor Ponta
Comentarii
S
Stan
rank 1
Ce fatza rubiconda, ce tip bine alimentat!
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5