Editorial: Si daca Ponta o iubeste in taina pe Roberta?

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 21:50
5255 citiri
Editorial: Si daca Ponta o iubeste in taina pe Roberta?

De cate ori isi scapa Victor Ponta in public off-ul legat de Roberta Anastase - sa plece, sa n-o mai vada in fata ochilor, sa duca niste ciorapi la remaiat - , colegii de partid ai sefei de la Camera Deputatilor rad de se imprastie.

Dupa ce-si potolesc lacrimile, se indeamna unii pe altii - du-te tu, ba du-te tu - sa mearga la televizor cu o replica, sa nu ramana liderul PSD nemangaiat. Uite asa a aparut celebra zicere "isi pune mintea cu femeile".

Obiectul crizelor domnului Ponta ii da cu flit de fiecare data, ceea ce orice barbat, fie el si imatur, suporta pana la un punct. Dupa care mistocareala se transforma in neputinta si pe urma in furie - si-a gasit un adversar in fusta si nu-l poate trage de codite - si trece la nivelul superior: delirul.

Altfel nu-mi pot explica afirmatia "pe astia de la Putere nici daca-i impusti nu-i suficient", pe care Ponta a livrat-o senin. Si totusi, ar merita poate o analiza mai putin superficiala, daca ar duce undeva. Iti spui ca iata, unul dintre liderii noii generatii de politicieni a dat cu mucii in fasole pana la limita de sus a penibilului, dar inclini sa-l ignori, scarbit, pe considerentul ca nu te mai mira nimic, iar urmatoarea oprire in serialul "breaking news" va fi iscat de un pumn in gura.

Numai ca inteligenta Roberta Anastase, care a generat iesirea sefului pesedist deoarece l-a atacat la doctrina pe motiv de bona filipineza, l-a bagat iar in seama si s-a trezit in mijlocul coaforului amenintata cu placa de intins parul. Nimic nou. Mai alataieri, un "solomon" din Barlad depunea icre in istorie visand ca MRU va avea soarta lui Aldo Moro, iar pe la inceputul lunii, Olguta Vasilescu spunea despre premier ca "in alte vremuri ar fi fost impuscat pentru inalta tradare". Ce urmeaza?

Putin ii lipseste lui Victor Ponta sa nu se propteasca definitiv in gard "recunoscand" public ca printre apropiati e si mai josnic, deoarece ii spune Robertei Anastase "Milka", dar atunci, lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata. Nu-l va pocni presedintele Camerei Deputatilor cu geanta in cap, cum merita, insa telespectatorii vor analiza iute si vor descoperi ca fiinta violet (ah, Aliodoare!) in jurul careia este construita celebra reclama are ochi frumosi, este melancolica, deci simpatica.

Iar comparatia il va dezavantaja pe domnul Ponta, ca in povestea razboiului dulce dintre Ludovic Orban si Elena Udrea, care pare sa aiba la mijloc tot o frustrare masculina.

Ceva nu-mi da pace, as da un an din viata sa descopar: daca Marian Vanghelie a afirmat recent ca o iubeste pe Roberta, "dar ar trebui sa-si gaseasca unul mai cuminte, un intelectual rasat care ar putea sa se ademeneasca", ce scrie zilnic presedintele PSD in jurnalul intim?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Victor Ponta Roberta Anastase, #amenintare Ponta PDL, #Solomon amenintare Ungureanu , #PSD