Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 16:03
2448 citiri
Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare.

Declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

"Este un anunt firesc, am avut discutia asta cu el, a spus ca vrea sa candideze si noi vrem sa candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut iesiri publice impreuna, vom avea si iesiri publice impreuna. Este firesc sa candideze la Gorj.

Victor Ponta nu trebuie sa iasa din politica. Chiar daca are o perioada acum cand e mai putin prezent in politica, trebuie sa ramana in politica. Este un om politic valoros si de viitor. Repet, il incurajez sa mearga mai departe cu acea fundatie si abia astept sa fiu invitat la lansare cand devine oficial, cand ies actele de la instanta", a afirmat Dragnea.

Presedintele PSD a spus si vineri ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie si a precizat ca nu s-a pus niciodata problema ca acest lucru sa fie discutat in forurile de conducere ale partidului.

"M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat foarte mult, aproape in fiecare zi, in aceasta saptamana, cu Victor Ponta. Nu putem spune ca ne-am amuzat, pentru ca nu e in regula. S-a plecat de la o stire falsa, neasumata, pentru ca nu avem niciun fel de problema cu fundatia pentru care si-o infiinteaza si sper sa fie aprobata de instanta.

Eu l-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie. Nu poate face ceva rau, ci ceva bine, pentru ca are foarte multa experienta acumulata si multe cunostinte in tarile din jurul Romaniei", a declarat Liviu Dragnea.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Dragnea Ponta candidat parlamentare 2016, #Ponta candideaza alegeri parlamentare , #Liviu Dragnea
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare"