Dragnea: Eu am incredere foarte mare in Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu

Luni, 24 August 2015, ora 22:06
4320 citiri
Dragnea: Eu am incredere foarte mare in Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu
Foto: Antena 3

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a transmis, luni seara, ca il considera pe Victor Ponta in continuare camaradul si prietenul sau si ca il sustine in tot ceea ce face.

"Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are sustinerea mea si a partidului", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Vorbind despre Codul Fiscal, Dragnea a mentionat ca el considera ca joi toti liderii politici vor avea o solutie finala care sa intre in procedurile parlamentare si sa fie aprobata de Legislativ.

"Codul Fiscal ne poate schimba viata tuturor in bine, foarte bine sau ne poate produce necazuri. Am convenit sa aiba loc o discutie tehnica saptamana trecuta numai ca decizia finala nu o pot lua decat liderii politici. Am zis ca e bine pentru toti sa ne mai acordam cateva zile pentru ca nu se intampla nimic daca vom avea votul final saptamana viitoare. (...)

Eu nu vorbesc de calcule gresite facute de Ponta. Noi am cerut acum doua saptamani ministrului de Finante sa luam in serios solicitarea presedintelui Romaniei si sa faca o analiza, refundamentare, prognoza pentru a vedea daca ingrijorarile presedintelui au temei (...)

Nu cumva o parte dintre masurile din noul Cod Fiscal sau toate masurile, tot pachetul, sau o parte din pachet, pot fi adoptate mai devreme de 1 ianuarie? Din acest motiv am zis 'cui ii strica inca 2-3 zile de analiza interna, noi in cadrul coalitiei, impreuna cu Ministerul Finantelor, cei din opozitie impreuna cu specialisti'", a adaugat Dragnea.

Dragnea: Teodorovici a gresit, a fost trimis la intalnire sa asculte si sa furnizeze date (Video)

PSD, partidul numarul 1 al tarii?

Presedintele interimar al PSD a discutat si despre sondajele aparute in ultimele zile si care nu sunt avantajoase pentru partidul sau.

"Reprezinta o fotografie a momentului. E aproximativ ca orice sondaj. E un sondaj facut in vacanta cand oamenii sunt plecati in concediu. Eu evit sa imi dau cu parerea nefiind sociolog", a spus Dragnea.

Iohannis continua sa conduca in topul increderii romanilor - sondaj CSCI

Intrebat daca considera ca PSD mai este partidul numarul unu al tarii, Dragnea a raspuns: "Eu cred ca da, ma bazez pe PSD si pe membrii acestui partid care cred, sper ca vor reusi sa covinga cea mai mare pare a populatiei ca masurile noastre au produs efecte bune si vom cere un nou mandat in 2016".

Vorbind despre o eventuala epoca de liniste in politica romaneasca, seful PSD a precizat ca in formatiunea sa nu exista conflicte.

"In interiorul PSD nu sunt conflicte, eu vreau sa intram intr-un interval de timp cu un alt climat politic, nu pe scandal politic, ci pe dialog", a punctat Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Dragnea Ponta prieten camarad, #Drganea prieten Ponta, #Dragnea sondaje PSD , #Liviu Dragnea