Dragnea, despre o varianta de rezerva pentru Ponta: PSD nu e atat de mic incat sa fie luat prin surprindere

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 22:36
5592 citiri
Dragnea, despre o varianta de rezerva pentru Ponta: PSD nu e atat de mic incat sa fie luat prin surprindere
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Brasov, ca nu se ia in discutie o varianta de rezerva pentru Victor Ponta, deoarece nu discuta de "planuri bazate pe anumite ipoteze" si ca PSD nu este "un partid atat de mic incat sa fie luat prin surprindere".

"Nu discutam despre o varianta de rezerva pentru Victor Ponta, nu discutam despre planuri bazate pe anumite ipoteze. In functie de o anumita realitate de la un anumit moment, va pot spune un singur lucru: PSD nu este un partid atat de mic incat sa fie luat prin surprindere", a spus liderul PSD.

Problemele lui Ponta in justitie continua: Dosar disjuns la DNA, judecator schimbat

Dragnea a mai spus ca in cadrul Comitetului executiv de luni se va discuta, pe langa chestiunile de organizare a congresului PSD, si situatia actuala din partid, dar crede ca partidul il va sustine in continuare pe Victor Ponta.

Reactii din Bundestag: Ponta ar trebui sa demisioneze, e de la sine inteles

Presedintele interimar al PSD a participat, sambata, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Brasov, la Hotel Aro Palace.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, in dosarul Rovinari-Turceni, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel".

Tariceanu, despre trimiterea lui Ponta in judecata: E o acuzatie foarte grava. Vom intra intr-o criza politica

Procesul lui Ponta va incepe luni, la ora 12:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri judecatorul caruia i-a fost repartizat s-a abtinut. Astfel, luni, la primul termen, vor fi verificate masurile asiguratorii si preventive din dosar.

Vineri, Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, si Manfred Weber, presedintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, au cerut demisia premierului Victor Ponta, ca urmare a trimiterii acestuia in judecata pentru fapte grave de coruptie.

Toto vineri, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag Gunther Krichbaum a declarat pentru MEDIAFAX, privind trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca, intr-o democratie, un oficial ar trebui sa isi dea demisia de indata ce ajunge in atentia procurorilor.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Dragnea Ponta trimis judecata PSD, #Ponta premier PSD trimis judecata sprijin , #DNA
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Poza PSD.Erie
PSD.Erie
rank 5
Toarasi, hai domne, ce dreagu, ca dom doctor Wponta nuie roata, casa