Disputa Ponta-Basescu, faza pe feline: Acum Ponta spune de Basescu ca era "pisic"

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 22:42 4620 citiri
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Premierul Victor Ponta a lansat un atac la adresa fostului presedinte si i-a atribuit acelasi apelativ cu care Traian Basescu se referea la prim-ministru.

"Nu ne simpatizam nici acum, sa nu credeti ca mi s-au schimbat parerile. Mai spune niste prostii ingrozitoare, ba ca se arunca la metrou studenti musulmani, ba cu inchiderea granitelor. Basescu pleca la Otopeni fiara si la Bruxelles ajungea pisic", a declarat Ponta la Romania Tv.

Basescu: Romania nu poate fi obligata sa primeasca imigranti. Noi nu integram rromii si vrem imigranti (Video)

"Mi se pare ridicol, cand ai fost presedintele unei tari sa spui asa ceva ridicol. Niste aberatii", a mai spus Victor Ponta, afirmand ca fostul presedinte minte, pentru ca nu il suspecteaza de prostie. "Nu-mi lipseste Traian Basescu deloc", a conchis el.

Ponta ii da replica lui Basescu: E disperat ca intra la inchisoare

La sfarsitul lui 2012, cand inca era la Cotroceni, Traian Basescu l-a comparat pe Victor Ponta cu mai multe animale, spunand ca acesta este "un porc e greu de inghitit", cu referire la posibilitatea de a-l numi din nou premier pe presedintele PSD.

Ponta: Basescu va inghiti si porci, si pisici, si caini, daca obtinem majoritatea

"Nu vrei sa inghiti porci, o broscuta mai merge, un porc e greu de inghitit", a declarat Basescu. Acesta a povestit cum se comporta prim-ministrul cu presedintele atunci cand nu sunt camere de luat vederi in jur. "Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos (...) Ce sa cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav, cum e Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. (...) Ce sa spuna Ponta despre politica externa? Miau!", a explicat seful statului.

La acea vreme, Victor Ponta a replicat ca "pisica blanda zgarie rau" si ca Traian Basescu se va afla in situatia in care "va inghiti si porci, si broaste, si pisici".

Ulterior, in mai multe interventii publice, Traian Basescu s-a referit la Victor Ponta cu apelativul "pisic".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News