Dan Sova il apara pe Ponta, in scandalul Turceni-Rovinari (Video)

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 12:13
2994 citiri
Dan Sova il apara pe Ponta, in scandalul Turceni-Rovinari (Video)
Foto: Antena3

Senatorul PSD Dan Sova s-a aparat, vineri, in scandalul in care el si Victor Ponta sunt acuzati ca au capusat complexurile energetice Rovinari si Turceni.

Dupa ce Adevarul si Evenimentul Zilei au scris ca a pus mana pe cele doua contracte cu ajutorul lui Victor Ponta, Dan Sova a convocat o conferinta de presa in care a adus toate documentele in apararea sa.

Pesedistul a precizat ca intre firma de avocatura "Sova si Asociatii" si complexul de la Rovinari a fost incheiat un contract in martie 2007, an in care "cei care au semnat documentele au fost Ion Dondera, membru al PDL si omul de casa al lui Ionel Mantog, secretar de stat in Ministerul Economiei, si cel care avea controlul asupra complexului, Cosmin Popescu".

"Ideea ca Victor Ponta a avut vreo implicare in asa ceva este o minciuna", a subliniat Sova, adaugand ca pentru obtinerea contractului de la Rovinari a fost organizata licitatie.

In ceea ce priveste contractul dintre "Sova si Asociatii" si Complexul energetic Turceni, Sova a sustinut ca "a fost incheiat la 23 iulie 2007, timp in care societatea era la AVAS, sub directa supervizare a PNL".

"Daca isi imagineaza cineva ca Victor Ponta ar fi putut sa intervina intr-un astfel contract se insala", a continuat Dan Sova, acuzand ca cele doua publicatii l-au supus unui linsaj mediatic, iar "cei de la putere incearca sa-si reduca la tacere opozantii".

Potrivit celor doua publicatii, firma de avocatura a lui Dan Sova ar fi incheiat contracte de 7,7 milioane de lei cu complexele Turceni si Rovinari la interventia liderului PSD, Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dan Sova Rovinari Turceni, #Dan Sova Victor Ponta , #PSD