Cupluri de indragostiti pe scena politica romaneasca

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 16:50
9211 citiri
Cupluri de indragostiti pe scena politica romaneasca

Saptamana aceasta pe scena politica romaneasca a urcat un nou cuplu, lasand multa lume cu gura cascata: Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie au dezvaluit lumii intregi ca se iubesc.

Surpriza a fost uriasa, nu numai pentru ca nimic nu prevestea aceasta bomba de presa, dar si pentru ca toata lumea stia ca cei doi sunt casatoriti de ani buni, ba chiar de aproape trei decenii in cazul edilului Sectorului 5.

De ce il iubeste Oana Niculescu Mizil pe Vanghelie: Barbatia, onestitatea, ambitia

Iata insa ca politica face si desface in Romania nu doar cariere, ci si relatii sentimentale.

Iar cei doi binecunoscuti social-democrati nu sunt singurii pe cale sa isi uneasca destinele dupa indelungate seri petrecute la sedintele de partid sau la entuziasmante mitinguri electorale.

Daciana Sarbu si Victor Ponta (PSD)

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu si presedintele PSD Victor Ponta s-au cunoscut si ei tot in cadrul partidului din care amandoi fac parte. Au devenit mai intai buni prieteni, dupa care s-au indragostit, desi in acea perioada Victor Ponta era casatorit, iar Daciana Sarbu avea o relatie cu un voleibalist, scrie Revista Tango, in paginile careia a aparut un interviu cu cei doi.

Dupa cativa ani, in 2007, sotii Ponta s-au casatorit, in China si in prezenta unui numar restrans de apropiati, iar cununia religioasa a fost celebrata peste trei ani, in 2010, odata cu botezul fetitei lor, "fiindca Irina este un simbol al legaturii noastre". Nasi de cununie si botez au fost George Maior, actualul director al SRI, impreuna cu sotia sa.

Adina Valean si Crin Antonescu (PNL)

Europarlamentarul PNL Adina Valean si presedintele PNL Crin Antonescu s-au casatorit in septembrie 2009, la Bruxelles, cu putina vreme inainte de alegerile prezidentiale. Relatia lor fusese facuta publica la inceputul lunii martie, de catre Adina Valean, care a recunoscut ca are o relatie sentimentala cu Crin Antonescu, iar cererea in casatorie a venit la scurt timp, in luna iunie, dupa cum a declarat chiar liderul liberal.

Cununia religioasa a fost oficiata in octombrie, in Italia, iar nasii cuplului liberal sunt Daniela Crasnaru si Alessandro Benini.

Raluca si Valeriu Turcan (PDL - Administratia Prezidentiala)

"Ne-am cunoscut in timp ce lucram amandoi la campania PNL si a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligenta, caldura si umorul sau si ne-am casatorit in septembrie 2004", scrie pe blog Raluca Turcan. In prezent, cei doi nu mai sunt in PNL, dar au ramas apropiati de fostul lider D.A. Traian Basescu, doamna fiind deputat PDL, iar domnul - consilier prezidential.

Cei doi au impreuna un baietel, Eric, in varsta de 4 ani. "Nu este usor sa fim amandoi implicati in politica, mai ales in actualul climat tensionat, si sa fim in acelasi timp si parinti. Privind in urma, observ ca cele mai importante evenimente din viata noastra comuna au coincis cu momente dificile din punct de vedere politic: casatoria in perioada alegerilor generale din 2004 si nasterea copilului in campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 2007", mai scrie pe blog Raluca Turcan.

Manuela si Miron Mitrea (PSD)

Deputatul PSD Manuela Mitrea si senatorul PSD Miron Mitrea s-au casatorit in 2001, amandoi avand o indelungata experienta in randul social-democratilor. "L-am cunoscut la partid", confirma Manuela Mitrea pe blog, declarandu-se in continuare fascinata de politica, prima pe lista pasiunilor sale.

Liliana si Ion Minca (UNPR- ex-PC)

Casatoria sefei Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc, cu liderul PC Constanta, Ion Minca, in octombrie 2007, a tinut prima pagina a ziarelor datorita notorietatii doamnei. Presa constanteana scria in 2009 ca, fiind mai cunoscuta decat sotul sau in plan national, Liliana Minca i-a sporit capitalul de imagine si sotului sau, care a ajuns sa detina functia de viceprimar al Mangaliei.

Din pacate, tot doamna Minca este aceea care i-a retezat cariera politica edilului din Mangalia. Pentru ca, recent, aceasta a decis brusc si cu totul neasteptat sa demisioneze din PC si sa treaca la UNPR, Ion Minca s-a trezit dat afara din partid de catre presedintele PC Daniel Constantin. "Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in Opozitie si cu altul la Putere", a explicat liderul PC.

Lavinia Sandru si Darius Valcov (UNPR - PDL)

Fostul presedinte PIN, in prezent vicepresedinte UNPR, Lavinia Sandru s-a casatorit in mai 2005 cu Darius Valcov, primarul orasului Slatina si membru al PDL. Impreuna au o fetita numita Sara Gabriela, nascuta in noiembrie 2006.

Ani buni de zile acesta a fost unul dintre putinele cupluri din viata publica romaneasca in care cei doi soti faceau parte din tabere politice diferite, doamna fiind anti-Basescu, iar domnul pro.

Lavinia Sandru a marturisit in urma cu doua zile ca se bucura foarte mult pentru Marian Vanghelie si Oana Niculescu-Mizil si ca acestia se potrivesc de minune.

"Ma bucur foarte mult pentru ei. Sunt niste oameni minunati si eu am colaborat cu amandoi in diferite proiecte. In ciuda comentariilor rautacioase, eu cred ca acesti doi oameni frumosi se potrivesc de minune. Chiar o voi suna pe Oana sa o felicit si sa ii urez tot ce e mai bun", a declarat, potrivit Ring, Lavinia Sandru.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Victor Ponta Daciana Sarbu, #Crin Antonescu Adina Valean, #Vanghelie Oana Mizil , #Daciana Sarbu