Cristi Preda, despre Victor Ponta: Minte scurta, suflet stramb

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 11:29
3183 citiri
Cristi Preda, despre Victor Ponta: Minte scurta, suflet stramb
Foto: a1.ro

Europarlamentarul PDL Cristian Preda este de parere ca prim-ministrul Victor Ponta are "un suflet stramb" atunci cand intreaba ce simte presedintele Traian Basescu in urma tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase.

"Trebuie sa ai un suflet stramb ca sa reactionezi la tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase vorbind despre ce anume ar putea resimti in asa momente Traian Basescu", a scris Cristian Preda, pe blogul sau.

Ponta: Nastase arata groaznic. Ma intreb daca domnul Basescu este fericit acum

Totodata, acesta apreciaza ca "trebuie sa ai o minte scurta ca sa pui plagiatul evident al lui Victor Ponta tot pe seama presedintelui".

"Nici mana care a copiat si nici cea care a apasat pe tragaci dupa aflarea sentintei de condamnare nu sunt ale lui Traian Basescu. In schimb, combinatia de aroganta patimasa si ura viscerala reprezinta benzina USL. Venirea la guvernare nu i-a maturizat pe Antonescu si Ponta. Dimpotriva.

Cei care pozeaza in doctori ai ranilor sociale toarna, de fapt, otrava in corpul cetatii, cu o migala neegalata de vreo decizie care sa serveasca interesul general. Scopul lor e monopolul puterii, mascat de mentinerea unor forme fara fond numite PSD si PNL, care sa mimeze diversitatea in sanul unei autoritati omogene. Iar un asemenea monopol inseamna abuz si impunitate", mai scris Cristian Preda pe blogul sau.

Nu in ultimul rand, acesta noteaza ca "atmosfera politica pe care au creat-o Ponta si Antonescu in Romania e, de fapt, irespirabila", completand ca "avem obligatia - una etica, inainte de a fi politica - sa construim o alternativa".

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Cristi Preda declaratii Victor Ponta, #Cristi Preda Ponta minte scurta, #Cristi Preda Ponta suflet stramb, #Victor Ponta plagiat Traian Basescu, #Victor Ponta Adrian Nastase impuscat , #premier