Corina Cretu si Mihai Tudose vor fi colegi cu europarlamentarii PSD in Grupul Social-Democrat, anunta Ponta

Marti, 25 Iunie 2019, ora 22:29 5789 citiri
Foto: Facebook / Pro Romania

Corina Cretu si Mihai Tudose, cei doi europarlamentari ai Pro Romania, vor fi colegi cu cei ai PSD in Grupul Social-Democrat (PES), anunta Victor Ponta, presedintele partidului.

"Totul este bine cand se termina cu bine / Corina Cretu si Mihai Tudose sunt adevarati social - democrati si locul lor natural era in Grupul Social Democrat din Parlamentul European - mai ales ca au fost acceptati fara sa fie obligati sa intre in Delegatia PSD! Totul in regula, totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!", a scris, marti, pe Facebook Victor Ponta, fost presedinte al PSD, in prezent presedinte al Pro Romania.

Ponta a tinut sa aminteasca faptul ca partidul sau si-a dorit sa se afilieze la noul grup, Renew Europe, dar s-a opus Dacian Ciolos, care a oferit "un pic de circ dambovitean".

"Opozitia vehementa a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lectie importanta despre dialog, valori europene si capacitatea de a construi parteneriate oneste si in interesul Romaniei / de fapt totul a fost o simpla gelozie personala - Dacian Ciolos nu suporta ideea ca in acelasi grup cu el sa fie si un Comisar European considerat mai eficient si care chiar a lucrat pentru Romania (nu pentru Franta) - oamenii mici au orgolii mari!", a acuzat Victor Ponta.

Reamintim ca liderul PLUS, Dacian Ciolos, este primul roman ales presedinte al unui grup politic din Parlamentul European - Renew Europe - dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Citeste mai multe despre:

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News