Cum trișa Pițurcă la poker. "Femeia de serviciu i-a luat pachetul de țigări". Dezvăluirile incredibile ale unui om din interior VIDEO

Luni, 08 August 2022, ora 11:56 8684 citiri
Victor Pițurcă. Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, Victor Pițurcă a fost în centrul unui scandal uriaș.

Se întâmpla în 2002, atunci când antrenorul a fost prins cum trișa la poker, în cazinoul de la Casa Vernescu.

Pițurcă folosea o cameră video mică încorporată într-un pachet de țigări și o cască ascunsă prin care primea informații de la complicii de afară.

Fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc și cu multe afaceri în domeniu, Sorin Constantinescu a povestit cu lux de amănunte cum a fost prins Victor Pițurcă îm timp ce trișa la cazino.

"Pițurcă stătea aici și juca. Avea un pachet de țigări ca fuma și o cameră. A venit femeia de serviciu cu cârpa și când a șters masa i-a luat pachetul de țigări...

La cazino sunt 400 de camere, toți erau cu ochii pe el, că juca pe sume foarte mari,era a treia seară când câștiga încontinuu....ceva era suspect", a povestit Sorin Constantinescu, pentru canalul de Tik Tok "rabyx999x.

@rabyx999x auzi pana la final #foryou #pacanele ♬ sunet original - Raby

În cele trei zile, Victor Pițurcă a câștigat peste 170 000 de euro la cazino, dar patronul locației a refuzat să depună plângere la poliție și antrenorul a scăpat basma curată.

Imaginile cu Victor Pițurcă la cazino. Sursa video: Youtube

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News