Victor Piturca rupe tacerea dupa plecarea de la Craiova: "Nu stau eu sa ma bata Gigi Becali"

Sambata, 04 Ianuarie 2020, ora 20:20
17422 citiri
Victor Piturca rupe tacerea dupa plecarea de la Craiova: "Nu stau eu sa ma bata Gigi Becali"
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta

Fostul antrenor al Universitatii Craiova a oferit primele declaratii dupa despartirea sa de clubul oltean, despartire care a uimit intr-un fel lumea fotbalului, caci ea nu era anuntata in prealabil de foarte multe elemente.

Clubul Universitatea Craiova a anuntat si oficial in seara zilei de sambata despartirea de fostul selectioner al nationalei Romaniei, acum in varsta de 63 de ani:

"Clubul Universitatea Craiova si antrenorul principal au hotarat de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piturca. Aceasta cerere a fost fundamentata de domnia sa prin prisma faptului ca dorinta de a castiga campionatul nu a fost sustinuta de catre club. Ii dorim mult succes!".

Anuntul oficial al Universitatii Craiova in ce priveste despartirea de Victor Piturca

"E singurul lucru care m-a determinat sa plec, lipsa sustinerii din partea conducerii in lupta la titlu. Eu am spus de la inceput ca singurul obiectiv care ma intereseaza e sa castig campionatul, nimic altceva.

Eu n-am venit la Craiova ca sa fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era tinta mea, desi in contract era prevazut ca trebuie sa prind un loc de cupa europeana. Nici macar 10-20 la suta nu aveam sanse la trofeu. Si atunci de ce sa stau? Am realizat ca nu ma pot bate cu celelalte candidate la titlu si, repet pentru a o suta oara, eu nu stau sa ma bata pe mine Gigi Becali fiindca nu am la dispozitie lotul pe care mi-l doresc eu", a fost reactia lui Piturca intr-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

In acest sezon, FCSB, gruparea patronata de Gigi Becali, a invins si in tur si retur Craiova, scor 1-0 in Oltenia si 2-0 pe Arena Nationala, in ultimul meci din Liga 1 pe 2019.

"Eu le-am zis ca vreau jucatori, am facut si o lista, dar nu pot sa stau si in 3 luni sa urmaresc jucatori, sa fac liste, dar sa nu se miste nimic in acest sens. Am asteptat pana cu o zi inainte de reunire, am luat vreun jucator? Nu!", a mai tinut sa adauge Piturca in interviul citat mai sus, referindu-se din nou la subtirimea lotului pe care il are acum Craiova.

Motivele care l-au facut pe Victor Piturca sa plece de la Universitatea Craiova - surse

Piturca lasa Universitatea pe locul 4 in Liga 1, destul de departe fata de lidera CFR Cluj, iar per total, de la finele lunii august, fostul selectioner are bifate 14 meciuri in L1, din care a castigat doar 6 din ele.

Din informatiile furnizate de acelasi ziar, Piturca are doua oferte tentante pe masa in acest moment, una de la nationala Omanului, a doua de la locul 6 din Egipt, Pyramids FC.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Victor Piturca rupe tacerea despartire Craiova, #Piturca spune clar nu stau sa, #Piturca prima reactie dupa plecare Universitatea , #stiri Victor Piturca