Victor Piturca, gata sa revina in fotbal: Iata cu echipe din Liga 1 a negociat

Marti, 26 Februarie 2019, ora 19:589850 citiri
Victor Piturca, gata sa revina in fotbal: Iata cu echipe din Liga 1 a negociat
Foto: Captura Telekom Sport

Victor Piturca este gata sa revina in fotbal si sustine ca negociat cu mai multe formatii din Liga 1.

Fostul selectioner a dezvaluit ca a fost contactat de CFR Cluj imediat dupa demiterea lui Edi Iordanescu, in vara lui 2018, si ca a discutat cu primarul din Chiajna despre posibilitatea de a prelua echipa.

Totusi, antrenorul spune ca nu isi doreste sa revina in Liga 1 si ca isi cauta un contract in strainanate.

"M-a sunat doar presedintele sau patronul (celor de la CFR Cluj - n.red.), Nelutu Varga. Jucasera un meci, nu obtinusera un rezultat bun si m-a rugat sa merg la Cluj repede. I-am spus ca vorbim maine, iar la pranz stiu ca a fost numit Conceicao. Ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca plecam la Cluj, nu raspundea la telefon sau ce se intampla.

Nu am avut discutii cu cei de la Dinamo, am vorbit cu un agent, pe el l-au pus sa vorbeasca cu mine si nu am acceptat. Am mai avut discutii cu patroni, cluburi mai mici, chiar de aici, din Bucuresti, care au fost foarte serios. Daca faci un proiect pe 5 ani, cum discutasem, poti sa ajungi undeva. Conditiile sunt foarte bune, am vorbit cu cei de la Chiajna, cu primarul care imi este si prieten", a spus Piturca la TelekomSport, el fiind transant in privinta revenirii in Liga 1:

"Nu revin inca in fotbalul romanesc. Asta e raspunsul!"

Victor Piturca are o perioada lunga de cand nu mai antreneaza, ultima lui experienta fiind in Arabia Saudita.