Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Victor Piturca > Universitatea Craiova
A   A   A

Veste excelenta pentru Piturca: Gazonul stadionului din Craiova va fi schimbat pe bani publici

Veste excelenta pentru Piturca: Gazonul stadionului din Craiova va fi schimbat pe bani publici
Foto: csuc.ro
Victor Piturca, managerul Universitatii Craiova, a primit o veste excelenta, gazonul arenei din Banie urmand a fi inlocuit.

Fostul selectioner a fost ascultat si stadionul va primi un gazon hibrid, care ar trebui sa aiba o durata de viata mult mai buna.

Costurile vor fi suportate de Compania Nationala si Investitii si de autoritatile locale din Craiova.

"Toate lucrarile pe care le va face acum CNI vor intra tot in patrimoniul nostru. Lucrarile vor avea o perioada de garantie si de buna executie distincta de restul lucrarilor privind stadionul si nu vor influenta perioada de garantie a stadionului. Constructorul va mentine si o perioada de mentenanta a noului gazon, de sase luni. Avem, asadar, gazonul pe care ni l-am dorit si este cel mai bun la ora asta, iar constructorul isi va asuma toate lucrarile si nu vom pierde garantia stadionului", a spus primarul Mihail Genoiu conform ProSport.
Costul lucrarilor nu este cunoscut inca, dar edilul din Banie spune ca autoritatile locale vor contribui cu aproape 300 de mii de euro.

"Nu avem informatii cu privire la costul total al proiectului, cert este cofinantarea de 297.500 euro, suma este cu TVA", a adaugat primarul.

Victor Piturca a solicitat in repetate randuri inlocuirea gazonului arenei din Craiva, el amenintand chiar cu mutarea echipei de pe arena.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 18:07

 Articol citit de 3676 ori

Citeste si: