Scandal monstru intre Piturca si Radoi - de ce nu-si mai vorbesc de zece ani

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 08:02 7245 citiri
Foto: Hepta.ro

Revenit in prim planul fotbalului romanesc dupa ce a semnat cu Al-Ittihad, fostul antrenor al echipei nationale, Victor Piturca, a vorbit despre conflictul pe care il are cu Mirel Radoi.

Piturca a anuntat ca nu a trecut nici pana in ziua de astazi peste scandalul monstru pe care l-a avut cu Mirel Radoi in urma cu zece ani.

"Cu Radoi n-am mai vorbit de zece ani. Stiti voi de ce!", a dezvaluit Piturca la Digi Sport.

Piturca face referire la un scandal monstru ce a avut loc in 2005, cand Piturca era antrenor la echipa nationala, iar Mirel Radoi jucator.

Inaintea unui meci din Olanda, Radoi a parasit cantonamentul sustinand ca este accidentat, dar Piturca l-a acuzat de tradare, astfel ca fotbalistul a fost suspendat de Federatie.

Piturca nu-l iarta pe Radoi nici pana in ziua de astazi si refuza orice legatura cu fostul sau elev. Iar cand este intrebat despre aventura esuata a lui Radoi de la Steaua, Piturca se enerveaza.

"Radoi trebuia sa-si faca un contract, nu sa spuna ca a venit fara bani. Ce inseamna asta? Asta nu mai e meserie de antrenor atunci. Radoi e vinovatul numarul unu!", a tunat Piturca.

Victor Piturca este antrenorul care l-a adus pe Radoi la Steaua si i-a oferit banderola de capitan.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Scandal monstru intre Piturca si Radoi - de ce nu-si mai vorbesc "