Scandal intre Piturca si arabi? Dezvaluirile secundului fostului selectioner

Marti, 14 Iulie 2015, ora 15:04 4122 citiri
Foto: Captura Pro Sports 1

Victor Piturca nu a plecat cu scandal de la Al Ittihad, asa cum au scris inclusiv jurnalistii arabi.

Secundul sau, Eugen Neagoe, sustine chiar ca despartirea s-a produs in termeni mai mult decat amiabili, Piturca ramanand in relatii foarte bune cu seicii.

"Nu a fost niciun razboi intre conducatorii clubului si noi. Ne-am intalnit si am discutat civilizat, chiar a fost o despartire mai mult decat amiabila, fara certuri. Faptul ca i-au conferit lui Piturca titlul de membru de onoare al clubului spune multe despre cat de respectata a fost munca noastra.

Al Ittihad este un club mare, la bataie cu Al Hilal, cum sunt la noi Steaua si Dinamo. Presiunea este la fel de mare, insa noi am facut mai mult decat ne asteptam, asta daca tinem cont ca am avut la echipa multi jucatori tineri, de la centrul de copii si juniori. Sunt talentati, insa au nevoie de timp pentru a se maturiza. Sa stiti ca intre Piturca si jucatori nu au fost niciun fel de divergente, am venit cu un program de pregatire care se practica la orice club mare din lume. Jucatorii l-au respectat cu strictete, pentru ca numai asa le poti castiga respectul", a explicat Neagoe in Ring.

Victor Piturca si-a reziliat contractul cu Al Ittihad in urma cu doar cateva zile.

Fostul selectioner a primit despagubiri de aproape 900 de mii de euro si negociaza acum preluarea nationalei Arabiei Saudite.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News