Ruptura totala intre Piturca si Dragomir

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 23:15
3517 citiri
Ruptura totala intre Piturca si Dragomir

Victor Piturca, antrenorul echipei nationale, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au rupt orice fel de relatii si se ataca cu fiecare ocazii.

Primul care a lovit a fost seful LPF, cel care l-a umilit pe Piturca dupa ce selectionerul si-a trimis colaboratorii in fata Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal pentru a prezenta raportul de activitate pe anul 2012.

"Bai fratilor, asta e un raport pentru oligofreni!", a rabufnit Mitica Dragomir dupa ce i-a ascultat pe secunzii lui Piturca.

Tehnicianul nu a ramas dator, el avand o reactie extrem de dura joi seara, intr-o interventie la DigiSport.

"Nu ma intereseaza criticile. Din partea cui vin criticile astea? Presedintele Ligii s aisi vada de Liga lui. Eu nu am nicio obligatie sa vin in fata Comitetului Executiv, nu vreau sa mai am de a face cu Comitetul Executiv. Singura persoana cu care analizam echipa nationala este Mircea Sandu, asa este stipulat in contractul meu.

Dragomir a devenit interesat deodata de echipa nationala. Eu sunt selectionerul si imi fac meseria asa cum stiu. Eu sunt cel care selectionez jucatorii si mie imi revine responsabilitatea pentru rezultate.

El m-a sustinut atunci cand aveam rezultate, dar pe mine ma sustineau rezultatele. Ce, m-a sustinut cand echipa nationala nu se califica? Acum nu mai vrea sa ma sustina, a fost deranjat ca nu am luat un jucator de care tot vorbeste el pe la televizor. Dragomir spune ca e cel mai bun din lume si nu e convocat. Extraordinar! Pana acum zicea ca daca nu invingem Ungaria trebuie sa ne dam demisia toti. Pai sa-si dea demisia el, daca isi doreste, sa nu vorbeasca in numele altora", a replicat Piturca.

Piturca i-a lasat masca pe Sandu si Dragomir: "Mitica si-a facut cruce"

Relatiile dintre Victor Piturca si Dumitru Dragomir s-au racit considerabil in ultimele luni, asta dupa ce nu cu mult timp in urma "Corleone" era principalul sustinator al selectionerului.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Piturca cearta Dragomir, #Piturca Dragomir FRF, #Victor Piturca Dumitru Dragomir ruptura , #antrenor
Comentarii