Raspunsul Politiei din Arabia Saudita, dupa plangerea facuta de seici pe numele lui Victor Piturca

Joi, 21 Iulie 2016, ora 07:20 19551 citiri
Foto: Al Ittihad

Politia din Arabia Saudita a oferit un prim raspuns dupa ce seicii clubului Al-Ittihad Jeddah au facut o plangere pe numele lui Victor Piturca.

Dupa ce seicii l-au acuzat pe fostul selectioner ca i-a incitat pe suporterii echipei, Politia a decis sa nu inceapa urmarirea penala.

"Victor Piturca nu a incalcat legea, nu i-a incitat pe suporteri", a fost raspunsul Politiei saudite, conform Gulf Eyes.

Conform informatiilor din presa araba, seicii lui Al-Ittihad l-au reclamat pe Piturca la politie dupa ce acesta i-a trimis "un SMS de amenintare presedintelui clubului" si a transmis o scrisoare publica in care isi prezenta problemele.

Victor Piturca incearca de o saptamana sa paraseasca Arabia Saudita, insa Al-Ittihad nu isi da acceptul pentru a-i oferi viza de iesire.

Conform legislatiei din zona, o persoana venita cu contract de munca nu poate parasi tara fara acordul angajatorului.

Motivele disputei dintre cele doua parti

Fostul selectioner a revenit in urma cu aproape doua saptamani in Arabia Saudita si a avut o intalnire cu conducerea clubului. I s-a propus rezilierea contractului, dar Piturca a solicitat sa-i fie platit salariul pana la final.

Seicii nu au fost de acord si, in timp ce anuntau oficial ca Piturca va ramane, au inceput sa-l sicaneze pentru a-l determina sa plece.

In primul rand, Piturca s-a trezit din senin ca are un nou antrenor secund fara sa fie consultat de conducerea clubului.

Apoi, conducerea clubului a anulat cantonamentul stabilit de Piturca in aceasta vara, fapt ce a starnit furia lui Piturca.

Victor Piturca a preluat-o pe Al-Ittihad in decembrie 2015, dar a ratat castigarea campionatului.

Fostul selectioner a mai pregatit-o pe Al-Ittihad intre octombrie 2014 si iunie 2015 si s-a intors la echipa intrucat arabii ii datorau bani.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News