Piturca sustine ca Burleanu incearca sa-l trimita dupa gratii pe Lupescu, inaintea alegerilor de la FRF

Sambata, 24 Martie 2018, ora 15:124219 citiri
Piturca sustine ca Burleanu incearca sa-l trimita dupa gratii pe Lupescu, inaintea alegerilor de la FRF
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca a afirmat ca Razvan Burleanu incearca sa forteze o condamnare a lui Ionut Lupescu la inchisoare, inaintea alegerilor de la FRF.

In ultima luna, Burleanu a facut o serie de dezvaluiri despre activitatea lui Lupescu in perioada in care era directorul general al FRF si l-a acuzat ca a sustras mai multe milioane de euro.

Mai mult, aceste dezvaluiri au fost prezentate si in Comitetul Executiv de joi al FRF.

In acest sens, Victor Piturca sustine ca planul lui Burleanu este de a forta o condamnare la inchisoare a lui Ionut Lupescu pentru a castiga un nou mandat in fruntea FRF.

"Burleanu incearca sa repete povestea cu Gica Popescu. Cum i s-a intamplat lui Gica Popescu, sa i se intample si lui Lupescu. Asta e singura lor sansa sa mai ramana in functie si incearca asta", a spus Piturca la Telekom Sport.

In 2014, cand a castigat primul mandat la alegerile FRF, Burleanu a beneficiat de faptul ca Gica Popescu a fost condamnat la inchisoare cu scurt timp inainte, desi era principalul favorit.

Dupa acest episod, apropiatii lui Popescu au sustinut ca Burleanu ar purta "vina" pentru condamnarea fostului capitan al nationalei, fapt negat vehement de presedintele FRF.

C.S.