Piturca si-a dat demisia si ii va da in judecata pe arabi - surse Ziare.com

Marti, 12 Iulie 2016, ora 17:15 13204 citiri
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca si-a reziliat unilateral contractul cu Al-Ittihad, scos din sarite de comportamentul pe care seicii clubului l-au avut fata de el.

Conform unor surse din anturajul fostului selectioner, Piturca si-a dat demisia dupa o discutie foarte aprinsa cu seicii clubului.

Desi Al-Ittihad a anuntat duminica faptul ca Piturca va continua, sursele Ziare.com sustin ca acesta si-a dat demisia si ii va da in judecata pe arabi.

Fostul selectioner a revenit la finalul saptamanii trecute in Arabia Saudita si a avut o intalnire cu conducerea clubului. I s-a propus rezilierea contractului, dar Piturca a solicitat sa-i fie platit contractul pana la final.

Seicii nu au fost de acord si, in timp ce anuntau oficial ca Piturca va ramane, au inceput sa-l sicaneze pentru a-l determina sa plece.

In primul rand, Piturca s-a trezit din senin ca are un nou antrenor secund fara sa fie consultat de conducerea clubului.

Apoi, conducerea clubului a anulat cantonamentul stabilit de Piturca in aceasta vara, fapt ce a starnit furia lui Piturca.

A fost momentul in care fostul selectioner si-a reziliat unilateral contractul, invocand incalcarea lui de catre seici. Piturca ii va da in judecata pe seici la FIFA si va solicita despagubiri in valoare de milioane de euro.

Victor Piturca a preluat-o pe Al-Ittihad in decembrie 2015, dar a ratat castigarea campionatului.

Fostul selectioner a mai pregatit-o pe Al-Ittihad intre octombrie 2014 si iunie 2015 si s-a intors la echipa intrucat arabii ii datorau bani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
ddutz2013
rank 5
In judecata?! Si ce va invoca, incompetenta?
Saegetus
rank 4
articolul e un fel de alutie "subtila" de genul: