Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Piturca se implica la Steaua Armatei: Echipa ne-a fost furata. Becali trebuie sa plateasca

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 21:14
11833 citiri
Piturca se implica la Steaua Armatei: Echipa ne-a fost furata. Becali trebuie sa plateasca
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca a anuntat ca se va implica personal pentru ca noua echipa de fotbal a Armatei sa ajunga cat mai rapid in Liga 1.

Piturca a mai spus ca Gigi Becali trebuie sa plateasca pentru ca a "furat" Steaua si pentru comportamentul pe care l-a avut in ultimii ani.

"Lacatus trebuie sa faca niste eforturi, poate chiar si financiare. Nu trebuie sa ne multumim cu echipa in liga a 4-a. Trebuie sa revina in prima liga, pentru ca de acolo a fost furata. Eu o sa pun pe tapet acest lucru, pentru ca oricum nu am ce face. O sa-i bat la cap si pe altii sa se implice. Trebuie sa facem totul ca aceasta echipa sa existe", a spus Piturca la Dolce Sport.

Apoi, Piturca a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali si a cerut ca Steaua Armatei sa fie primita in Liga 1.

"Daca s-a decis ca clubul lui Becali nu are dreptul de a juca in Liga 1, atunci clubul Armatei ar trebui sa fie inscris imediat in prima divizie, trebuie sa-si faca repede echipa. Eu imi doresc ca Steaua sa redevina a suporterilor. Nu mai e a suporterilor de cand a venit Becali si a avut impact puternic in fotbalul romanesc. Exemplul lui negativ a fost luat si de alti investitori: Mititelu, Borcea, Iancu...O parte din vina o am si eu, pentru ca eu l-am adus la Steaua si apoi nu mai puteam sa antrenez de el. Cu un astfel de om nu poti sa antrenezi.

Acum el face echipa, schimbarile, face transferurile. Becali santajeaza oamenii pe care ii aduce la Steaua, pentru ca iti doresti sa antrenezi Steaua si accepti multe, dar la un moment dat nu mai poti si iti dai demisia. Eu l-am certat pe Radoi cand l-a pus nas pe Becali si iata cum l-a tratat. Cred ca a venit timpul ca Gigi sa plateasca pentru toate acestea", a adaugat Piturca.

De asemenea, Victor Piturca a spus ca Florin Talpan, juristul Armatei care l-a lasat pe Becali fara marca si numele Steaua, ar trebui sa primeasca titlul de "omul anului 2016".

Piturca a oferit apoi detalii despre modul in care a preluat Becali Steaua in 2003.

"S-au cautat surse de finantare, iar sursa a fost Gigi Becali. Eu am fost amic cu el si ne-am gandit sa venim cu bani si in viitorul apropiat sa se constituie o societate pe actiuni. In 2003 a avut loc acea Adunare Generala. Gigi Becali a venit cu o tranzactie extra-judiciara, iar ceilalti nu au fost de acord. S-a facut o evaluare la 10.700.000, dar fara palmares, sigla, culori. Aceasta tranzactie prevedea ca Gigi Becali sa vina cu 3,5 milioane de dolari, Paunescu 700.000, eu 400.000.

La sfarsitul adunarii a fost numit Teia Sponte in locul lui Viorel Paunescu, iar din acel moment n-am mai stiut nimic. Nimeni din cadrul clubului n-a semnat pentru aceasta noua societate, nu stiu cum s-a facut. Eu cred ca un mare merit il are domnul Talpan, care a reusit sa faca lumina. E omul anului 2016! Am aflat ca i s-au pus piedici din mai multe parti", a adaugat Piturca.

C.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Victor Piturca Steaua Armatei, #implicare Piturca Steaua Armata , #stiri Victor Piturca