Piturca, reclamat la politie de seici: Nu este lasat sa paraseasca Arabia Saudita

Marti, 19 Iulie 2016, ora 07:03 22528 citiri
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca traieste un adevarat cosmar din momentul in care si-a dat demisia din functia de antrenor al formatiei Al-Ittihad.

In saptamana ce a urmat demisiei pe care Ziare.com a anuntat-o in exclusivitate, Piturca a incercat din rasputeri sa paraseasca Arabia Saudita dar nu a fost lasat, potrivit unor surse din anturajul antrenorului.

Conform legilor din Arabia Saudita, Piturca poate parasi regatul doar cu acceptul clubului Al-Ittihad, insa seicii s-au opus, iar fostul selectioner este blocat.

Piturca si-a incercat astfel norocul si la Ambasada Romaniei de la Riadh. Angajatii erau insa in vacanta si s-au reunit de urgenta, oferindu-le celor de la Al-Ittihad un termen de 24 de ore pentru a rezolva situatia.

Pe de alta parte, seicii nu se lasa mai prejos si l-au reclamat pe Piturca la politie, pe motiv ca si-ar fi reziliat abuziv contractul in momentul in care a demisionat.

In plus, seicii il acuza pe Piturca si ca i-ar incita pe suporterii lui Al-Ittihad sa protesteze fata de situatia de la club. Piturca nu a oferit insa nicio reactie in ultimele saptamani.

Motivele disputei dintre cele doua parti

Fostul selectioner a revenit in urma cu zece zile in Arabia Saudita si a avut o intalnire cu conducerea clubului. I s-a propus rezilierea contractului, dar Piturca a solicitat sa-i fie platit contractul pana la final.

Seicii nu au fost de acord si, in timp ce anuntau oficial ca Piturca va ramane, au inceput sa-l sicaneze pentru a-l determina sa plece.

In primul rand, Piturca s-a trezit din senin ca are un nou antrenor secund fara sa fie consultat de conducerea clubului.

Apoi, conducerea clubului a anulat cantonamentul stabilit de Piturca in aceasta vara, fapt ce a starnit furia lui Piturca.

Victor Piturca a preluat-o pe Al-Ittihad in decembrie 2015, dar a ratat castigarea campionatului.

Fostul selectioner a mai pregatit-o pe Al-Ittihad intre octombrie 2014 si iunie 2015 si s-a intors la echipa intrucat arabii ii datorau bani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News