Piturca, lovitura financiara dupa plecarea de la Al Ittihad: Va spun eu, arabii nu aveau ce sa-i faca

Luni, 13 Iulie 2015, ora 10:14 4778 citiri
Foto: Al Ittihad

Victor Piturca a dat o adevarata lovitura financiara dupa despartirea de gruparea saudita Al Ittihad.

Chiar daca in presa de profil a scris ca fostul selectioner al Romaniei a acceptat sa primeasca mai putini bani, un apropiat de-al sau sustine ca acesta si-a primit salariul integral.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, spune ca Piturca n-ar fi acceptat sa isi rezilieze contractul cu arabii daca nu si-ar fi primit toti banii din contract.

"Va spun eu ca Piturca a avut contract beton, arabii nu aveau ce sa-i faca decat sa-i dea toti banii. Nu cred ca a cedat nicio centima din banii pe care ii avea de luat. Bravo lui, nu e ca altii care antreneaza fara sa fie platiti si sunt dusi cu zaharelul. El nu se lasa calcat in picioare, are orgoliu, dar ca sa tii coada sus trebuie sa fii si sustinut legal. Ce mai, domnule, stie sa-si incheie contractele, are sfatuitori buni", a declarat Dragomir in Ring.

In toamna anului trecut, Piturca a semnat un contract pe doua sezoane cu Al Ittihad pentru un salariu de aproximativ doua milioane de euro pe an.

El si-a reziliat in weekendul trecut intelegerea cu gruparea araba, seicii luand decizia de a-l demite dupa ce a ratat toate obiectivele clubului.

Presa de profil a scris ca Piturca a acceptat sa primeasca 900 de mii de euro pentru a fi de acord cu rezilierea contractului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News