Piturca, lovit de blestemul lui Becali

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 08:23
3438 citiri
Piturca, lovit de blestemul lui Becali

La doar cateva zile de la cearta purtata la distanta de Victor Piturca si Gigi Becali, Universitatea Craiova a atacat in valuri, insa a pierdut meciul cu FC Vaslui, reusind sa rateze si un penalty in minutul 90.

"Blestemat" de Gigi Becali, Victor Piturca a acuzat din plin ghinionul in meciul cu FC Vaslui, in care echipa sa si-a creat cinci ocazii mari de gol, dar nu a putut sa bage mingea in plasa nici macar din lovitura de la 11 metri.

"Piturca este un om prapastios, o sa fie lovit de ghinion cand o sa-i fie lumea mai draga", a fost "blestemul" lui Gigi Becali dinaintea meciului dintre Universitatea Craiova si FC Vaslui.

Totusi, oltenii nu isi fac griji pentru infrangerea cu FC Vaslui, sustinand ca "joaca cel mai frumos fotbal din tara".

Puterea lui Gigi Becali de a blestema a devenit obiect de mandrie pentru latifundiar, care isi aminteste cu placere de un incident cu Adrian Mutu.

"L-am blestemat pe Mutu si pac si-a rupt genunchiul, pac si-a rupt cotul, iar, acum, pac sibutramina!", spunea, cu mandrie, Becali dupa ce Mutu a fost depistat pozitiv la inceputul acestui an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#Victor Piturca, #Gigi Becali, #Universitatea Craiova, #FC Vaslui , #Universitatea Craiova