Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Victor Piturca > Universitatea Craiova
A   A   A

Piturca il "faulteaza" pe Becali: Cum sa-i interzici unui fotbalist sa joace?

Piturca il "faulteaza" pe Becali: Cum sa-i interzici unui fotbalist sa joace?
Foto: Facebook/ Universitatea Craiova
Victor Piturca, managerul Universitatii Craiova, l-a atacat pe patronul FCSB, Gigi Becali, dupa ce acesta a inclus in acordul de transfer al unui jucator la care a renuntat o clauza potrivit careia nu poate evolua impotriva vicecampioanei.

Fostul selectioner spune ca si Craiova are fotbalisti trimisi la alte echipe, insa acestia nu au nicio restrictie in privinta meciurilor.

"Noi ii avem imprumutati pe Bic si pe Burlacu la Targoviste. Dar nu stiu sa aiba vreo clauza potrivit careia nu pot evolua contra noastra. Ce clauza e asta? Jucatorul trebuie lasat sa joace! Cum sa-i interzici sa joace?", a spus Piturca intr-o conferinta de presa.

Mihai Roman, veteranul celor de la Botosani, nu poate juca in duelul cu FCSB din cauza unei clauze contractuale.
Concret, in momentul in care a fost transferat de la FCSB la Botosani, Becali a insistat pentru o clauza care ii interzice jucatorului sa joace impotriva fostei sale formatii, in caz contrar noul lui club urmand a plati 100 de mii de euro.

Suparat pe aceasta clauza, de care nu a stiut pana acum cateva zile, patronul Botosaniului a anuntat ca rupe relatiile cu Becali.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 15:56

 Articol citit de 3319 ori

Citeste si: