Piturca il desfiinteaza pe MM Stoica: "Marea mea greseala, l-a schimbat in rau pe Becali"

Vineri, 07 Iunie 2019, ora 10:4716262 citiri
Piturca il desfiinteaza pe MM Stoica: "Marea mea greseala, l-a schimbat in rau pe Becali"
Foto: captura video Telekom Sport

Victor Piturca il desfiinteaza pe Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB, despre care spune ca este amator in materie de fotbal si pe care il numeste marea lui greseala.

Fostul selectioner marturiseste ca Stoica a ajuns la FCSB la insistentele lui Teia Sponte si dupa ce Marius Stan, fostul presedinte al Otelului, a refuzat propunerea.

MM a fost adus la echipa si, spune Piturca, l-a schimbat in rau pe Gigi Becali.

"Asta a fost marea mea greseala. Din punctul meu de vedere, nu avea nicio calitate. Pur si simplu, au venit ei cu doi jucatori pe care i-am luat noi, Bostina si Ghionea. In rest, Gigi a insistat la mine foarte mult, domnul Paunescu nu il dorea. Eu am vrut sa il aduc pe Stan. Inainte a fost Marius Stan, dar nu s-a inteles cu Paunescu. Pe urma a venit Stoica, adus de Teia Sponte si m-a innebunit. S-a rugat asta de mine, ca il trimitem la televiziuni, ca vorbeste. Am zis sa ii facem pe plac, daca il vrea el si i l-am adus pe dracu' in casa. A fost un element care l-a schimbat foarte mult in rau pe el (n.r. pe Gigi Becali) . Nu isi da seama, dar asa a fost.

Toti se pricep la fotbal. Si Gigi Becali si Stoica, dar sunt amatori. Intelege lucrul acesta, sunt amatori. Si tu te pricepi la fotbal. Zi de zi vorbesti numai despre fotbal. Ai impresia ca te pricepi foarte bine", a declarat Victor Piturca la Telekom Sport.

Mihai Stoica a ajuns la FCSB in 2004, cand antrenor era Victor Piturca, iar echipa fusese desprinsa de Becali de cea a Armatei.

In 2007 el s-a certat cu Becali si a parasit clubul, ajungand la Unirea Urziceni, iar in 2014 a intrat la inchisoare dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor.