Piturca, despre "U" Craiova, Dinamo si Paunescu

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 16:15
2453 citiri
Piturca, despre "U" Craiova, Dinamo si Paunescu

Victor Piturca a sustinut, luni, o conferinta de presa, in care a vorbit, printre altele, de Universitatea Craiova, Dinamo si Adrian Paunescu.

Tehnicianul oltenilor sustine ca echipa nu este inca asa cum ar vrea el, dar ca sunt multe sanse ca din iarna, dupa ce vin si cativa jucatori, sa fie.

"Inca nu am reusit sa punem suta la suta, cum imi doresc eu, mecanismul. Nu pot face minuni peste noapte. Aceasta echipa va deveni cu adevarat puternica din primavara, dupa ce vom mai aduce 5-6 jucatori", a spus Piturca.

Dupa 14 etape jucate in actualul sezon al Ligii I, craiovenii ocupa locul 8 in clasament, cu 19 puncte, la 13 puncte distanta de prima clasata, Otelul Galati.

Atentie la arbitri cu Dinamo

Urmatorul meci al "juvetilor" va fi in Cupa Romaniei, joi, cu Dinamo, iar Piturca spune ca priveste cu optimism aceasta confruntare.

"Privim cu optimism primul joc de Cupa, sper sa ne bucuram la sfarsit cu suporterii nostri. Dinamo nu a facut un joc grozav la Cluj, iar noi, din punct de vedere fizic, ar trebui sa stam mai bine decat ei, deoarece am avut doua zile in plus de repaus", a precizat Piturca.

"S-ar putea, insa, sa avem probleme cu arbitrajul. Nu vedeti cat se vorbeste prin culise", a continuat antrenorul Craiovei.

Intalnirea dintre Dinamo si "U" Craiova, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, se va juca miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Paunescu, mare om

Piturca nu putea trece cu vederea nici moartea lui Adrian Paunescu, un mare suporter al Universitatii Craiova.

"Moarta lui Adrian Paunescu m-a intristat. A fost un mare om si un mare sustinator al Universitatii Craiova", a spus Piturca.

Adrian Paunescu a decedat saptamana trecuta, la varsta de 67 de ani.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #Dinamo Craiova Cupa Romaniei, #Adrian Paunescu , #Universitatea Craiova