Piturca, despre meciul de Cupa pierdut cu Dinamo

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 08:49
2622 citiri
Piturca, despre meciul de Cupa pierdut cu Dinamo

Antrenorul Universitatii Craiova, Victor Piturca, s-a declarat multumit de jocul echipei sale in sfertul de Cupa pierdut in fata celor de la Dinamo, la loviturile de la 11 metri.

Fostul selectioner a spus insa ca "juvetii" au pierdut un meci care putea sa salveze intregul sezon.

"Nu sunt dezamagit. Sun amarat, pentru ca am pierdut un joc care putea sa salveze acest sezon. Am pierdut, dupa prelungiri, la 11 metri. Jucatorii nu si-au pregatit bine executiile si am pierdut jocul. Acum ne gandim la revansa din campionat. Mi-am feliciat baietii. Au jucat bine si puteam sa castigam. Le-am spus jucatorilor ca pe terenul lui Dinamo trebuie sa inscrii de cel putin doua ori ca sa castigi jocul.

Se pare ca nu e anul Craiovei. Sper sa adunam puncte, pentru ca inca nu am scapt de retrogradare. E obligatoriu sa aducem 6-7 jucatori la iarna. Cei care au jucat putin la Stiinta in ultima vreme vor pleca, trebuie sa schimbe aerul.", a declarat Victor Piturca la Sport.ro.

Dinamo invinge Craiova la penaltiuri si merge in semifinalele Cupei

Dinamo a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a trecut greu, in sferturi, de Universitatea Craiova. "Cainii" s-au impus dupa executarea loviturilor de la 11 metri, cu 3-1, scorul fiind egal la finalul celor 120 de minute de joc, 1-1.

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #cupa romaniei , #Universitatea Craiova