Piturca da cartile pe fata: De ce a plecat cu scandal de la arabi

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 22:15 5313 citiri
Foto: Captura DolceSport

Victor Piturca a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca deschis despre plecarea de la gruparea saudita Al Ittihad.

Fostul selectioner al Romaniei marturiseste ca a fost indepartat de la echipa din Jeddah deoarece l-a suparat pe fratele presedintelui clubului.

In acelasi timp, el dezvaluie ca arabii au mari probleme financiare, motiv pentru care i-a si dat in judecata la TAS.

"Motivul adevarat a fost ca nu i-a placut, nu i-a convenit cuiva de mine. Eram in relatii foarte bune cu presedintele, cu suporterii. Acolo conduce insa fratele presedintelui si probabil el a vrut sa ne despartim si am luat si eu aceasta decizie dupa o luna de vacanta. Eu nu stiam care e situatia mea. Am ajuns la discutia finala si nu am mai vrut nici eu sa raman, s-a schimbat programul, nu au fost adusi jucatorii pe care i-am vrut eu. Asta a fost si motivul principal.

Eu am luat fraiele in mana privind absolut tot acolo. Nu s-a vrut profesionist. Ne-am despartit, a fost in regula, nu a fost nici cea mai mica problema. Cu banii a fost o problema, nu imi primisem drepturile salariale. Nici acum nu i-am primit, m-am adresat la TAS. Cand TAS-ul a anuntat clubul, am primit o parte din bani, dar nici acum pe toti. Este o suma importanta, sunt banii pana la finalul contractului. Nu au fost bani foarte multi, a fost un staff numeros, toti banii trebuia sa fie impartiti. Staff-ul a fost platit de mine", a declarat Piturca la DolceSport.

Victor Piturca a ajuns la Al Ittihad in toamna anului trecut, insa a parasit echipa dupa numai cateva luni, arabii reprosandu-i rezultatele sub asteptari.

Fostul selectioner a refuzat o buna bucata de timp sa semneze rezilierea contractului si chiar si acum are bani de primit de la fostul sau club.

Inlocuitorul lui Piturca la Al Ittihad este un alt roman, Loti Boloni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News