Dezvaluiri despre situatia lui Victor Piturca - ce i-au facut seicii inainte sa plece

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 15:20 8155 citiri
Foto: Al Ittihad

Viorel Paunescu, unul dintre prietenii lui Victor Piturca, a povestit prin ce a trecut fostul selectioner inainte sa plece de la Al-Ittihad.

Paunescu a dezvaluit ca seicii i-au schimbat toate planurile de la echipa, motiv pentru care fostul selectioner si-a reziliat contractul.

"S-au schimbat presedintii de club, iar cel nou a incalcat contractul lui Piturca, potrivit caruia antrenorul decidea jucatorii care vin, care pleaca, locul de cantonament, toate erau treaba antrenorului principal. Presedintele cel nou a schimbat tot, inclusiv locul de cantonament, pentru ca trebuia sa se pregateasca aici echipa.

Voia sa puna un secund local, sa umble in staff-ul lui. Piturca nu a gresit ca nu a mers mai departe. Toate schimbarile astea sunt posibile acolo, insa nu se poate intampla asa", a spus Paunescu la Digi Sport.

Apoi, Paunescu a explicat si de ce seicii nu l-au lasat pe Piturca sa plece din tara.

"Piturca a reclamat la FIFA ca nu si-a primit banii. A revenit greu in tara pentru ca nu i-au dat viza de plecare, el avea viza pentru toata perioada. Toata tactica a fost sa ii micsoreze din pretentii. Era suparat ca a depus o munca acolo, a facut ceva. A avut si nesansa, putea fi mult mai sus, clubul neavand o situatie financiara foarte buna", a completat Paunescu.

C.S

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii