Cum explica fostul selectioner Victor Piturca esecul Romaniei din deplasarea cu Suedia

Duminica, 24 Martie 2019, ora 17:336094 citiri
Cum explica fostul selectioner Victor Piturca esecul Romaniei din deplasarea cu Suedia
Foto: Facebook / Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Victor Piturca, fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei, a facut o scurta analiza a esecului echipei noastre de sambata seara, scor 1-2 in deplasarea cu Suedia, in primul joc din cadrul preliminariilor pentru EURO 2020.

"Tricolorii" au pierdut la Stockholm dupa o prima parte in care au primit doua goluri si au dezamagit, revenirea din partea secunda, prin golul lui Keseru, fiind insuficienta.

Presa din Spania a vorbit despre esecul Romaniei in fata Suediei: Sa nu ne relaxam inca

Duminica, Victor Piturca, prezent la un meci amical de gala dintre Dinamo si Steaua, scor 3-3, el fiind antrenor pe banca echipei steliste, a acordat un scurt interviu pentru TVR, in care a fost intrebat despre partida de la Stockholm:

"Suedia este adversara noastra directa pentru locul secund. Pacat ca am pierdut, dupa ce am marcat golul simteam ca putem sa revenim in joc. I-am prins pe suedezi intr-un moment nu foarte bun. Am simtit ca le putem pune probleme mari. Am luat doua goluri extrem de usor.

Cosmin Contra a obtinut rezultate foarte bune de cand a venit. Au fost optiunile lui, eu nu le comentez. El stie foarte bine toti jucatorii pe care i-a selectionat. Razvan Marin a alergat foarte mult. Nu cred ca merita criticat pentru o singura executie nereusita. Ianis Hagi a intrat foarte curajos. Era greu sa se impuna tutosi, e un nivel ridicat", au fost vorbele lui Piturca.

Romania va evolua in al doilea joc din preliminarii marti, pe 26 martie, in compania celor din Feroe.

Toate meciurile nationalei Romaniei din aceste preliminarii vor fi LIVE pe Ziare.com.

D.A.